Переможниця sms-вікторини "Великих перегонів": хочеш виграти - не пускай чоловіка на рибалку

Переможниця sms-вікторини "Великих перегонів": хочеш виграти - не пускай чоловіка на рибалку

Киянка Світлана Талапова дивилася кожен ефір "Великих перегонів" і виграла сертифікат "КИЙ АВІА" на 20 000 гривень.

Поделиться:

Переможцем sms-вікторини "Великих перегонів" стала киянка Світлана Талапова. Сьогодні телеканал 1+1 вручив Світлані подарунковий сертифікат "КИЙ АВІА" на 20 000 гривень.

Щаслива переможниця зізнається, що відправиться у подорож з чоловіком. Куди саме, ще не вирішили, хоча планів дуже багато.

"На 20 000, напевно, можна з'їздити у подорож не один раз, - радіє Світлана. - Хочеться в Іспанію, в Барселону, архітектуру Гауді подивитися, а ще в Голандію, адже там королевство тюльпанів, а я дуже люблю природу".

Світлана розкрила свій секрет перемоги - вона не пропустила жодного ефіру "Великих перегонів" і правильно відповіла на абсолютно всі запитання.

"Занадто складних питань для мене не було - розповідає переможниця. - Найголовніше - не пропускати жодної передачі. Ми навіть відклали усі свої плани, аби дивитися кожен ефір "Великих перегонів". Я відповідала на запитання, а чоловік швидко відправляв sms".

Як з'ясувалося, заради "Великих перегонів" родина Талапових навіть відклала усі свої плани.

"Наприклад, чоловік збирався на рибалку. А я йому кажу: "Ти що, яка рибалка, сьогодні ж "Великі перегони"!", - сміється Світлана Талапова.

Нагадаємо, учасники sms-вікторини відповідали на питання, що з'являлися в ефірі "Великих перегонів". Кожна правильна відповідь приносила певну кількість балів. Переможниця Світлана Талапова набрала найбільшу кількість балів серед усіх учасників вікторини.