Першою "жертвою" "Пекельна кухня" стала кондитер Тіни Кароль та Ірини Білик

Першою "жертвою" "Пекельна кухня" стала кондитер Тіни Кароль та Ірини Білик

Вчора стартував другий сезон популярного кулінарного шоу

Поделиться:

Перша вечеря реаліті-шоу "Пекельна Кухня" (телеканал 1+1) була по-справжньому жаркою.

Розбір польотів почався ще з презентації учасниками своїх фірмових страв. Особливо не пощастило Марині Мних, яка приготувала страву "соковитий судачок" - її кулінарну спробу розкритикував не тільки шеф-кухар, але й інші учасники проекту. Так, Георгій Хучуа, який для своєї презентації приготував страву традиційної кавказької кухні, зазначив, що не розуміє такої "кулінарії" - "Для себе ти можеш готувати, що завгодно, але якщо ти презентуєш страву людям, тим більше суддям, потрібно показувати зовсім інший рівень ".

Втім, у першому епізоді "Пекельна кухня" було місце і для хороших новин - прямо під час зйомок, Георгій Хучуа, дізнався, що став батьком. Шеф-кухар повідомив радісну новину відразу ж після презентації страв. Щасливий батько, забувши про камери і телешоу, негайно покинув знімальний майданчик і відправився до пологового будинку, де його чекали дружина і маленька дочка...

Разом з тим, зйомки теле-шоу продовжилися і деякі з учасників дуже засумнівалися, чи повернеться Гія (як на проекті прозвали Георгія) на зйомки реаліті. Всі суперечки вирішив молодий батько, який під час вечері з фруктами і вином буквально вбіг в кухню і вже через кілька миттєвостей стояв біля плити поруч зі своїми колегами. А потім Гія зізнався, що тепер з подвійним завзяттям буде йти до перемоги: "У проекті я беру участь заради своєї сім'ї - заради дружини і моїх дітей. І перемога тепер мені потрібна ще більше".

Під час вечері нерви в учасників обох команд були на межі. Особливо це стосувалося жіночої команди. Так, Тоня Носко, під час приготування заготовок сплутала каструлі і вилила в раковину основу для "понокота" ... Через цю помилку жіноча команда не змогла подати вчасно десерт і шеф-кухарю довелося закрити кухню ... Як після зауважив, Арам Мнацаканов з таким відвертим шкідництвом він ще ніколи не зустрічався.

Не дивно, що в номінацію потрапила Тоня Носко, а компанію їй склала Аліса Еловенкова, яка, на думку Арама та учасників була надмірно спокійною і безініціативної під час вечері. Арам попросив обох дівчат аргументувати, чому він повинен залишити їх у проекті - в цьому змагання Тоня виявилося красномовнішою, ніж Аліса, і за рішенням шеф-кухаря проект залишила Аліса ...

До слова, Аліса є власником відомої в Києві кондитерської, серед клієнтів якої значаться такі відомі персони як Тіна Кароль, Ірина Білик, Гайтана ...

Аліса дуже засмутилася, що їй довелося піти в перший же вечеря: "Дуже прикро, що я пішла першою. І якщо, чесно я не згодна з оцінкою Арама - може я і виглядаю спокійною, але всередині у мене зовсім інші почуття".

Так чи інакше, "Пекельна Кухня" набирає обертів - учасники обох команд вже в першу вечерю змогли відчути, що значить "пекельна" школа Арама Мнацаканова - "Я хочу, щоб вони зрозуміли, що це не іграшки - ми працюємо як повноцінний ресторан. До нас приходять люди поїсти, і я зроблю, все щоб рівень страв і якість обслуговування були на гідному рівні "- зізнався шеф-кухар відразу ж після зйомок.

Микита Зарічний, Комсомольська правда