Під час сліпих прослуховувань шоу "Голос. Діти" зіркові тренери не стримували емоцій

Під час сліпих прослуховувань шоу "Голос. Діти" зіркові тренери не стримували емоцій

Зйомки сліпих прослуховувань вокального шоу "Голос. Діти" завершено.

Поделиться:

Зйомки сліпих прослуховувань вокального шоу "Голос. Діти" завершено. Протягом п'яти днів 100 хлопців та дівчат з усіх куточків України виходили на сцену до зіркових тренерів та викладались по повній, аби потрапити в одну з трьох команд. Олег Скрипка, Тіна Кароль і LOBODA були шоковані! Вони обертали крісла і не вірили очам – володарями неймовірної сили голосів виявлялися ще зовсім юні вокалісти.

Під час прослуховувань тренери не приховували своїх емоцій. Так, LOBODA вибігла на сцену, щоб першою взяти автограф у маленької дівчинки з унікальним голосом. Мабуть, цим і підкупила – юне обдарування пішло до її команди, хоча Тіна Кароль також була не проти забрати цей голос до себе.

До речі, сама Кароль увійде в історію шоу як тренер, поруч з яким варто ставити пакунок серветок. Кілька разів співачка плакала на очах у всіх глядачів. Це так її розчулив проникливий спів найменших учасників. "Одразу згадую, що вдома мене чекає син", - пояснювала Тіна.

Навіть суворий Олег Скрипка і той не стримував себе. В одному з випусків "Голос. Діти" глядачі побачать, як шанований рок-н-рольщик витанцьовує циганочку з виходом. А ще Скрипка демонстрував чудеса батьківської турботи і носив учасників проекту на руках.

Цікаво, що репертуар маленькі співаки обирали зовсім не дитячий. Ви здивуєтесь, як професійно вони виконують всесвітньо відомі хіти і з якою легкістю підкорюють дорослі ноти.

За результатами сліпих прослуховувань зіркові тренери запросили до своїх команд по 15 суперталановитих дітей. Попереду баттли між юними виконавцями. Нагадаємо, на відміну від "Голосу країни" у шоу "Голос. Діти" на музичний ринг виходитимуть одразу по троє учасників.

Чи переросте "Голос. Діти" в жорсткі дорослі бої? Нам вже цікаво!

Дивіться перший випуск "Голос. Діти" вже 4 листопада на каналі 1+1