Прем'єра сезону: політичне ток-шоу "Право на владу" на каналі 1+1

Прем'єра сезону: політичне ток-шоу "Право на владу" на каналі 1+1

Канал 1+1 в прямому ефірі перевірить, чи готові українські політики бути обраними і бути у владі. 

Поделиться:

Канал "1+1" в прямому ефірі перевірить, чи готові українські політики бути обраними і бути у владі. Прем'єра політичного ток-шоу "Право на владу" відбудеться 11 вересня о 22:30. Щочетверга до студії програми "Право на владу" приходитимуть чотири українських політики. У прямому ефірі перед глядачами, експертами, опонентами та журналістами вони відповідатимуть на незручні запитання, аби довести, що справді мають право на владу.

"У час, коли про люстрацію здебільшого тільки говорять, а чергові вибори до Верховної Ради наближаються, ми пропонуємо глядачам ще раз подивитися на тих, хто претендує на нашу довіру", - говорить Сергій Попов.

Перевіряти політиків будуть за кількома аспектами: чи вірять їм глядачі, чи поділяють їхню позицію експерти, чи погодяться з ними опоненти та чи не піймають їх на брехні журналісти. Щоб не мати змоги впливати на ведучого, учасники не знатимуть, хто ведучий ток-шоу, всі будуть лише чути холодний та неупереджений голос за кадром.

"Ми свідомо відійшли від формату, де один з визначальних факторів – харизма ведучого. В ефірі "Право на владу" учасники – українські політики – в прямому ефірі залишаться віч-на-віч з глядачами, експертами, журналістами та арбітром, якого вони ніколи не побачать" – розповідає Олександр Ткаченко.

Політик отримає "право на владу" лише за умови, що його підтримають люди, він буде переконливим для опонентів, а експерти та журналісти не підловлять на брехні.

Новости по теме