Прем'єра шоу Голос країни 6 в ефірі 1+1 відбудеться 28 лютого

Прем'єра шоу Голос країни 6 в ефірі 1+1 відбудеться 28 лютого

Шоу Голос країни 6 стартує 28 лютого о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Поделиться:

Сьогодні стало відомо, коли ж розпочнеться новий сезон шоу Голос країни 6. Прем'єра шостого сезону Голосу країни відбудеться 28 лютого о 21:00 на телеканалі 1+1.

Дивись онлайн Голос країни 6 сезон 1 випуск 28.02.2016

Серед відмінних рис Голосу країни 6, у порівнянні з минулими сезонами, "платиновий" тренерський склад, до якого увійшли Потап, Тіна Кароль, Іван Дорн (Стицамен) та Святослав Вакарчук, учасники з різних країн світу, які, на думку тренерів, відрізняються вищим вокальним рівнем, а також репертуар, основну частину якого становитиме українська музика.

Крім того, в шостому сезоні Голосу Країни глядачі стануть ще ближчими до проекту і зможуть спостерігати за процесом створення шоу. Вони побачать весь масштабний знімальний процес зсередини, познайомляться з командою проекту, дізнаються, про що говорять тренери, коли вимикаються камери, побачать, як готуються ведучі Голос країни до виходу на сцену у своїх гримерках, і відчують, що переживають учасники Голос країни 2016 перед тим, як їх голос почує вся країна.

Варто зазначити, що понад 5 000 осіб подали заявки на участь в Голосі країни 6. Над створенням шоу працюють близько 300 професіоналів 1+1 Продакшн, а те, що відбувається на сцені і в залі, знімають 30 операторів. Для знімань використовувалося 5 тонн декорацій та 3 тонни світлового обладнання. Всі виступи учасників на сцені Голосу країни супроводжує живий оркестр під керівництвом музичного продюсера Руслана Квінти.

На першому етапі шоу під назвою сліпі прослуховування зіркові тренери набирають собі команди з 14 вокалістів, з якими продовжать працювати на проекті. Свій вибір вони роблять наосліп, сидячи спиною до сцени і слухаючи лише голос учасника.

Читайте також: Голос країни: Переможці усіх сезонів

28 лютого о 21:00 у прем'єрному випуску Голосу країни 6 глядачі 1+1 дізнаються, хто з учасників зможе повернути тренерське крісло і здивувати своїм голосом музичних професіоналів нашої країни.

Дивись онлайн Голос країни 6 сезон 1 випуск від 28.02.2016 - анонс:

Новости по теме