1plus1.ua пропонує пригадати найяскравіші події незалежної України

25 Незалежних років: Сайт 1+1 пригадати найяскравіші події Незалежності

1plus1.ua пригадає ключові події кожного з 25-ти років Незалежності України.

Поделиться:

Традиційно до Дня Незалежності України телеканал 1+1 підготував телеглядачам особливий спецпроект. У рамках святкової програми сайт 1plus1.ua пропонує своїм читачам пригадати кожен із 25 років Незалежності нашої країни разом.

Кожного буднього дня 1plus1.ua презентуватиме документальні матеріали, присвячені одному з років Незалежності та його ключовим подіям. Читачі вже можуть пригадати, якими видатними подіями запам’ятався 1991-1993 роки.

Україна в 1991. Матеріал присвячений розпаду СРСР, проголошенню Незалежності, визнанню прапора України та референдуму, на якому 90,3% українців проголосували за Незалежність. Цей рік також запам’ятався українцям прем’єрою серіалу «Багаті теж плачуть», мультфільму «Енеїда» та іншими яскравими подіями.

Україна в 1992. Подробиці затвердження Верховною Радою прапора, малого герба та гімну України, введення в обіг українського карбованця, перший світовий рекорд видатного українського легкоатлета Сергія Бубки та інші цікаві події суспільного та культурного життя.

Україна в 1993. Цікаві факти про діяльність Білого Братства, народження мобільного зв'язку, перевтілення Андрія Данилка у Вєрку Сердючку та "хаус" у нічних клубах.

Завдяки документальному спец-проекту 1plus1.ua українці також згадають історію створення каналу 1+1 та улюблених телепрограм. Завершиться проект презентацією цілісного матеріалу про 25 незалежних років України.

Ровесники України: якими Таран, Вітвіцька і Падалко були у 25 (архівні фото)Окрім того, 1plus1.ua запускає ряд матеріалів «Ровесники України», в яких відомі українці пригадають, якими вони були у 25 років, про що мріяли та чого прагнули.

Нагадаємо, святкова програма телеканалу «1+1» до 25-річного ювілею Незалежності України стартувала з промо-кампанії, у рамках якої був презентований перший відеоролик із ведучими 1+1 та видовищними кадрами знакових місць України, що увійшли до проекту «Моя країна».

24 серпня телеканал 1+1 покаже спеціальний проект «Океан Ельзи. Без меж» – телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках «Світового туру 2016-2017». Проект прикрасить унікальна відео-графіка та незвичайні спецефекти, які можна буде побачити тільки у телеверсії саме у День Незалежності України.

Окрім того, глядачі побачать документальний історичний двосерійний фільм-розслідування «Україна.Повернення своєї історії» виробництва 1+1 Продакшн, спеціальні випуски ТСН та фільми.