“Скажені” повертаються: в умовах воєнного стану стартували зйомки серіалу «Скажені Сусіди-2»

Стартували зйомки другого сезону “Скажених сусідів”

FILM.UA Group та Prototype Production поновлюють виробництво.

Поделиться:

Продовженню найуспішнішої вітчизняної кінофраншизи «Скажене Весілля-1-3» бути. FILM.UA Group, Prototype Production та 1+1 Media розпочали зйомки другого сезону серіалу «Скажені Сусіди». Для створення 24 серій проєкту творці зібрали майже в повному складі команду попередніх історій та оголосили нових героїв і запрошених зірок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назар Задніпровський зустрінеться із заклятим ворогом у серіалі «Скажені сусіди» на 1+1

Нагадаємо, перший сезон був знятий і планувався до виходу у березні 2022, але через повномасштабне вторгнення рф прем'єру було перенесено. Обидва сезони буде показано в етері телеканалу «1+1» та на платформі «Київстар ТБ». 

Рішення про запуск виробництва у складний період війни було ухвалено ще на початку літа, і майже відразу команда розгорнула підготовку. Зйомки розпочалися в перших числах жовтня. У проєкті задіяні вже знайомі глядачам «яблунівські» будинки головних героїв. Будуть і нові локації, що відтворені на майданчиках студійного комплексу FILM.UA Group (у Кіноселищі, ресторані «HollyFood» та знімальному павільйоні – лікарні). Наявність на кіностудії надійного бомбосховища стала одним із визначальних факторів для перенесення локацій саме на студію. Таким чином, усі виробничі  процеси проходитимуть з дотриманням правил безпеки воєнного часу

Скажені сусіди-2

Повернення до повноцінного серіального виробництва FILM.UA Group та Prototype Production – важлива подія для української креативної  індустрії. Знаково і те, що кіноверсія першого сезону “Скажених сусідів” стала першою національною стрічкою, що вийшла у воєнний український кіно-прокат.

«Для нас зараз найголовніше те, що процес запущений. У час, коли боротьба за нашу Перемогу триває, ми реанімуємо індустрію, – розповідає Юрій Горбунов, продюсер та виконавець ролі харизматичного народного ведучого Назарія Запухляка. – Це вкрай важливо як для акторів, режисерів та сценаристів, так і для тих глядачів, які будуть дивитися наше кіно. Тому – разом переможемо!».

Протистояння скажених сусідів у другому сезоні виходить на новий рівень. У Василя Середюка (Назар Задніпровський) тепер двоє запеклих сусідів Тарасів. Перший – знайомий глядачам персонаж ще зі «Скажених весіль» Тарас Крижанівський (Олександр Кобзар), та ще й не сам, а з новою молодою пасією Настею (Наталка Денисенко). А ще йому заважає жити запеклий ворог  Тарас Блащиковський (Віталій Іванченко), що з'явився в першому сезоні як новий чоловік Оксани (Віра Кобзар). Мирити їх буде дружина Середюка Галина (Леся Самаєва). Тепер у сусідському будинку будуть співмешкати: родина Кардашьянів - Ашот (Арам Арзуманян) і Олька (Інна Приходько) та їх донька Гаяне (Саяпіна Кіра), Крижанівські та Блащиковський. В Ольки з Ашотом своя морока: треба потопити успішний бізнес нового конкурента – сусіда Андрія Бойка (В'ячеслав Бабенков) та викрити підступні плани його дружини Олени (Ганна Кошмал). Франсуа (Джиммі Воха-Воха) та Катя (Поліна Василина) готуються стати батьками, а допомагати їм буде «світило» яблунівської медицини лікар Буравчик (Володимир Ніколаєнко). Яблунівський дільничний підполковник Кулібаба (Дмитро Суржиков), що з'являється у першому сезоні, окрім своїх прямих обов'язків, зайнятий службовим романом з капітаном Дариною Хрущ (Катерина Вишнева). В Назарія Запухляка (Юрій Горбунов) буде більше клопоту в будинку культури, адже на горизонті знову ефектно з’явиться «фатальна бібліотекарка» Уляна (Катерина Рубашкіна).

скажені сусіди-2

В улюбленому образі хориста Кіндрата з'явиться  Олексій Завгородній (Positiff). Новими зірковими камео стануть Катерина Осадча та Даша Астаф’єва. 

«Ми вдячні талановитій команді FILM.UA та Prototype Production, у партнерстві з якими ми можемо знімати нові продукти та вдихати життя в кіноіндустрію навіть під час російської агресії. Герої «Скаженого весілля» вже давно полюбились глядачам 1+1, що доводили високі показники телеперегляду. Ми бачимо великий потенціал для розвитку франшизи, тож впевнені, що цей продукт буде ще довго радувати українського глядача в нашому ефірі», - сказав Генеральний продюсер каналу 1+1 та директор телевізійного бізнесу Максим Кривицький.

Нагадаємо, що серіали «Скажені Сусіди-1-2» є продовженням найуспішнішої комедійної кіно-франшизи «Скажене Весілля 1-3», що зібрала рекордний бокс-офіс в Україні: 124 млн грн та майже 1,4 млн проданих квитків. ТБ, кінопрокатні і діджитал-права на показ фільмів франшизи придбали десятки країн світу  Європи, Північної та Латинської Америки. Крім того, у Латвії була реалізована локальна адаптація «Скаженого Весілля», а також права на місцеву версію придбала Румунія.  

«Народна любов до «Скажених Весіль» була такою великою, що ми з партнерами не сумнівалися: обов’язково маємо розширювати франшизу до серіалу. Певні, що український глядач полюбить його, як і попередні три фільми, адже партнери з «1+1» після перегляду першої серії без вагань вирішили продовжити співпрацю відразу на два сезони. Тож попри війну ми знімаємо далі. Всесвіт «скажених» персонажів поповнюється, а ми працюємо над тим, щоб «скажена» історія стала міжнародною», – анонсує продюсерка FILM.UA Group Ірина Костюк. 

Новости по теме