"Серед наших учасників дуже багато співаків взяли до рук зброю", — Юрій Горбунов розповів, яким буде повернення "Голосу країни-12"

Голос країни
Юрій Горбунов розповів, яким буде продовження "Голосу країни-12"

Ведучий Юрій Горбунов розповів, як змінився "Голос країни" в умовах війни.

Поділитися:

Вже сьогодні, 2 жовтня, о 21:00 в ефірі телеканалу ТЕТ стартує продовження "Голосу країни-12", показ якого було перервано через повномасштабне вторгнення росії в Україну. Як змінився улюблений вокальний проєкт українців після 24 лютого та чим він допомагатиме ЗСУ? Про все це детально розповів ведучий Юрій Горбунов в ефірі ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #ТакЗвучитьНайспівочішаНаціяСвіту: учасники 12 сезону "Голосу країни" долучились до флешмобу проєкту (відео)

"Я вважаю, що повернення "Голосу країни" є надзвичайно важливою подією для українського телебачення і для всього суспільства. Пісня для українців завжди була тим інструментом, яким ми рятувалися від негараздів. Зараз пісня виконує таку ж саму важливу місію", — поділився подробицями Юрій Горбунов.

За словами ведучого у поверненні "Голосу країни" гладачам нагадають про 5 попередніх ефірів, які були показані до 24 лютого, а також, як змінилися самі учасники, тренери та ведучі в умовах повномасштабної війни.

"Звичайно, війна вплинула на все, що буде відбуватися "Голосі країни". Немає в нашій країні людини, на яку війна б не повпливала. Серед наших учасників дуже багато співаків взяли до рук зброю, практично всі стали волонтерами. У багатьох народилися діти, і це дуже важливо під час війни. Це великий гріх не продовжити сезон, не показати, на що здатні українці, тому що як тренери, так і ведучі, учасники — всі докладають зусиль, щоб наблизити нашу перемогу". 

Юрій відзначив, що цього разу буде лише один прямий ефір, який відбудеть 20 листопада, адже глядачі мають право бути причетними до голосування. Найголовнішою місією проєкту є благодійна складова, мета якої зібрати 3 млн гривень на засоби аеророзвідки для українських захисників.

"У "Голосу країни" є дуже важлива місія — благодійна частина. Під час ефірів українці матимуть можливість донатити на аеророзвідувальну бригаду, номер якої ми назвемо після того, як зберемо кошти. Це надзвичайно важливо, тому що ці засоби є для нашої розвідки просто нагальними", — розповів ведучий.

Новини по темі