"Сніданок" познайомив з костюмною феєю нашого каналу

"Сніданок" познайомив з костюмною феєю нашого каналу

18 із 20 років телеканалу вона працює на "плюсах".

Поделиться:

Тетяна Сергіївна – костюмна фея каналу "1+1".  18 із 20 років телеканалу вона працює на "плюсах".

Жінка стежить, щоб у ефірі ведучі завжди були в білосніжних сорочках та випрасуваних сукнях. Вона завжди по той бік екрану, але у центрі подій. Перед ефіром вона хвилюється не менше ведучих, особливо, коли ті запізнюються.

"Це було з Соломією. Якось вона ще сиділа в гримерній, а з апаратною вже кричать: "40 секунд до початку ефіру!". Вона побігла, а я помітила, що поділ підірвався. Схопила булавки. Руки трясуться, заколола. В ефірі цього не було помітно", - згадує Тетяна Сергіївна.

Так ретельно оберігає і старий, уже раритетний одяг. Звичайно, все зберегти не вдалося – його розпродавали, але найпам'ятніше  врятувала. Наприклад, піджак, у якому 1 січня 1997 року Алла Мазур вийшла в перший ефір "ТСН".

І нехай ефірів уже були тисячі, а стилістів зараз працює з десяток, сі ведучі завжди радяться з нею. Адже вона їм завжди, як мама, яка лише не одягне, але й зробить все, щоб настрій був хороший. 

Ближче познайомитися з нашою Тетяною Сергіївною та почути її розповідь про раритетний одяг можна просто зараз у нашому відео онлайн: