"Сніданок з "1+1": Як тренуватися, щоб подолати зимову депресію (ВІДЕО)

"Сніданок з "1+1": Як тренуватися, щоб подолати зимову депресію (ВІДЕО)

Дивітсья "Сніданок з "1+1" у будні на нашому телеканалі

Поделиться:

Вас із самого ранку охоплює стрес, зимова депресія, сум чи тривога? Ведуча "Сніданку з "1+1" Марина Леончук закликає не впадати у сплячку й радить боротися з поганим настроєм за допомогою спорту.

До вашої уваги поради, які допоможуть зробити день вдалим.

- Встали не з тієї ноги? З'ясуйте причину свого невдоволення, а потім одразу починайте її знешкоджувати.

- Якщо ви сердитеся або роздратовані, обирайте бокс або кікбоксинг. І не важливо, чи ви підете до спортзали чи відкриєте заняття у Уoutube. Головне, що з кожним ударом ваш гнів зменшуватиметься. Особливо, якщо ви візуалізуєте те, що вас дратує. Таким чином отримаєте не лише фізичну розрядку, а й психологічну допомогу.

- Вам набридла буденність, хочеться чогось нового, але не знаєте, чого саме? Обирайте аеробіку або танці. Візьміться за хореографію в будь-якому стилі. І активно витанцьовуйте в клубі або вдома.

- Якщо ж ви ранками відчуваєте самотність, вирушайте на групові заняття. Там ви зможете не лише збадьоритися, а й знайти однодумців. Адже потрапите в дружнє середовище людей зі схожими інтересами.

- Якщо ви прокинулися і відчуваєте гостру апатію, спробуйте йогу або пілатес. Ці заняття потребують максимальної концентрації і уваги. Ви настільки на них зосереджуватиметеся, що забудете про власні проблеми.

"Я жодного разу не зустрічав людини, яка би зранку тренувалася, а потім сумувала. Чому після навантаження організм збадьорюється, а настрій покращується? Все просто: під час тренування у нас виділяються гормони, які викликають спалах радості і позитивних емоцій. Це все хімія", - пояснив фітнес-тренер Павло Богарад.

Детальніше дивіться у "Сніданку з "1+1" онлайн:

Новости по теме