Що дивитись: добірка фільмів на вихідні на "1+1 Україна"

Що подивитись на вихідних: добірка цікавих фільмів на 1+1 Україна
freepik.com

Добірка із 5 фільмів, які можна подивитися на "1+1 Україна" цими вихідними.

Поделиться:

Заплануйте свої вихідні з незабутнім дивом кіносвіту разом з "1+1 Україна". Ознайомтеся з нашою добіркою найкращих фільмів, якими ви зможете насолоджуватися цими вихідними на "1+1 Україна". Зануртесь у захопливе дійство та занурюйтесь у чарівний світ кіно. Ваші вихідні будуть неповторними разом з нами!

Субота, 5 серпня

22:50 — Таємниці великих українців. Андрей Шептицький

Коли ім'я Андрея Шептицького з'являлося на сторінках газет Російської імперії, цензори масово вилучали відповідні видання та цензурували всі згадки про нього. Андрей Шептицький був митрополитом Української греко-католицької церкви і привертав увагу російських військових, зокрема, коли ті зайняли Львів під час Першої світової війни. Очевидно, що за митрополитом тісно стежили десятки агентів спецслужб. За результатами розслідування команди "Україна. Повернення своєї історії" Акіма Галімова, було встановлено причину такого зацікавлення до цього священника. Виявилося, що в резиденції Андрея Шептицького зберігався таємний документ, який міг мати потенціал кардинально змінити історію України та всієї Східної Європи.

Андрій Шептицький 1+1

00:05 —  Таємниці великих українців. Михайло Грушевський

Нові факти з біографії Михайла Грушевського викликають сумніви щодо природи його смерті, зробивши його біографію ще більш загадковою. У архівах спецслужб, Акім Галімов разом з командою «Україна. Повернення своєї історії» виявили раніше невідомі факти, які заносять тінь на керівництво санаторію в російському Кисловодську, де помер Михайло Грушевський. Проведене розслідування розкрило неочікувані й сенсаційні деталі, які також пояснюють таємниче зникнення рідної доньки історика після його смерті. Ці нові знахідки виявили низку непояснених обставин, що оточували смерть Грушевського. Такі висновки залишають багато питань стосовно правдивості звітів про його природню смерть. Висновки розслідування ставлять під питання чесність керівництва санаторію. Крім того, дослідження привело до висновку про таємниче зникнення доньки Михайла Грушевського після його смерті. Цей факт став новим елементом в розгадці головоломки, що вкриває життя і смерть видатного історика. Розслідування та його висновки стануть справжньою сенсацією для всіх, хто цікавиться життям Михайла Грушевського та історією України загалом. Розкриття цих нових фактів додадуть інтриги до біографії відомого історика та допоможуть переосмислити деякі аспекти його життя і смерті.

Михайло Грушевський 1+1

01:20  — Королі вулиць

Кіану Рівз і Кріс Еванс у трилері "Королі вулиць".  Жодного разу в житті поліцейський з Лос-Анджелеса не уявляв, що за межами свого спокійного світу може чекати на нього щось таке. Але після смерті його улюбленої дружини, він занурюється у похмуруу, безжальну й відчайдушну порожнечу. Тепер Ладлоу змушений діяти, адже його власні друзі та партнери звинувачують його в убивстві. Це початок його боротьби за місце у світі, який дедалі більше контролюється зовнішніми силами.

Королі вулиць 1+1

Неділя, 6 серпня

19:00  — Три ікси. Реактивізація

Він Дізель у бойовику "Три ікси. Реактивізація". Запаморочливий та захоплюючий фільм про захопливе повернення безстрашного Ксандера Кейджа, розбійника, екстремала та найкращого суперагента Агентства національної безпеки США, пропонує незабутні адреналінові враження. Світ знову опинився у крихкій рівновазі, коли таємнича організація здобула мініатюрний передавач, що дозволяє захопити контроль над орбітальними супутниками, перетворюючи їх на небезпечну зброю. В цій боротьбі АНБ звертається за допомогою до Ксандера Кейджа, агента програми "Три ікси", якого вважали загиблим. Швидко стає зрозуміло, що група головорізів, що підозрюється у викраденні супутників, має ту ж саму мету, що й сам Ксандер. Однак, конкурентам Кейджа відомо багато більше про той, хто прагне встановити новий світовий порядок... Фільм "Три ікси: Реактивізація" (2016) обіцяє захоплюючі бойові сцени та непередбачувані повороти сюжету, які зроблять його цікавим для усіх шанувальників динамічних бойовиків. Українські глядачі матимуть змогу насолодитися цією кінематографічною подією українською мовою.

Три ікси. Реактивізація 1+1

21:10  — Особлива думка

Том Круз у фантастичному бойовику "Особлива думка". "Особлива думка" (2002) - неймовірно якісний та захоплюючий фантастичний бойовик від талановитого режисера Стівена Спілберга. У майбутньому світі вдається позбутись вбивств завдяки неймовірному науковому прориву. Майбутнє стало передбачуваним, і злочинці несуть покарання ще до того, як вчинять злочин. Міністерство юстиції утворило елітний підрозділ з попередження вбивств - Pre-Crime, де троє екстрасенсів-провидців здатні передбачити деталі майбутнього злочину, дозволяючи поліції вчасно йому запобігти. Однак, одного дня, зовсім неочікувано, шеф поліцейського відділу з запобігання злочинам сам опиняється під підозрою у майбутньому вбивстві. Він не має жодних намірів здійснити цей злочин, тому вирішує тікати, аби з'ясувати, що ж відбувається, і відшукати винних. Фантастичний бойовик "Особлива думка" (2002) викликає особливий інтерес і захоплення у глядачів. Усі шанувальники фантастичних екшнів матимуть можливість насолодитися цим захоплюючим фільмом українською мовою.

Особлива думка 1+1

Новости по теме