Соломія Вітвіцька провела концерт до ювілею оркестру Збройних Сил України

Соломія Вітвіцька провела концерт до ювілею оркестру Збройних Сил України

Спеціально для Соломії Вітвіцької Лілія Братусь створила яскраву довгу сукню зі стилізованими етнічними орнаментами

Поделиться:

Соломія Вітвіцька провела концерт з нагоди 70-річчя створення Заслуженого академічного оркестру Збройних Сил України в Київському національному академічному театрі оперети. Саме цей військовий оркестр першим виконав і записав Державний гімн України, його музиканти були учасниками всіх свят і парадів військ у Києві. А зірка 1+1, яка постійно активно підтримує військовослужбовців, не могла не долучитися до цієї події.

"Моя участь у цьому заході  має передісторію, адже з диригентом цього колективу ми познайомилися на шляхах війни, коли я організовувала свій перший концерт в АТО (Краматорськ). Саме тоді я звернулась до військового диригента Володимира Дашковського, щоб він допоміг нам організувати зустріч. Невдовзі по тому команда оркестру попросила мене провести концерт, і я з радістю погодилась. Можу сказати, що оркестр вражає своєю професійністю, могутністю, енергетикою, адже скільки людей на одній сцені грають таку величну музику!" - поділилася Соломія Вітвіцька.

На концерт завітав також відомий артист оперети Сергій Авдєєв, який нині мобілізований і водночас працює диригентом танкового батальйону. До привітань військовому оркестрові  приєдналися народна артистка України Ірина Даць, Фемій Мустафаєв, Заслужена капела бандуристів України "Думка", квартет  "DEК.RU" Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, шоу-гурт "Альтана" та інші.

Спеціально для Соломії Вітвіцької для виступу на ювілейному концерті Заслуженого військового оркестру Збройних Сил України українська дизайнерка Лілія Братусь створила яскраву довгу сукню зі стилізованими етнічними орнаментами.

Сьогодні Заслужений академічний Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України очолюють художній керівник, підполковник Геннадій Григор'єв, та начальник, підполковник Валерій Вінніков.

Новости по теме