Стали відомі імена зіркових наставників проекту "Голос країни" на 1+1

Стали відомі імена зіркових наставників проекту "Голос країни" на 1+1

У новому телевізійному сезоні телеканал 1+1 готує подвійний подарунок для своїх глядачів

Поделиться:

Тренерами п'ятого сезону проекту "Голос країни" на "1+1" стали Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Потап та Олександр Пономарьов.

У новому телевізійному сезоні телеканал "1+1" готує подвійний подарунок для своїх глядачів – дитяча та доросла версії проекту "Голос країни" транслюватимуться одна за одною.

Марафон двадцяти недільних вихідних з Голосом розпочне проект "Голос. Діти" вже 25 січня о 21:00. Як повідомлялося раніше, зірковими наставниками проекту "Голос. Діти-2" будуть Тіна Кароль, Наталя Могилевська та Потап, а ведучими – Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Одразу після дитячої версії проекту телеглядачі "1+1" побачать дорослий "Голос країни". Зірковими наставниками проекту "Голос країни-5" обрано Святослава Вакарчука, Тіну Кароль, Потапа та Олександра Пономарьова. Ведуча – Ольга Фреймут. 

Виробництвом проектів займається 1+1 Продакшн.

Шоу "Голос. Діти" та "Голос країни" - це адаптація голландського формату "The Voice Kids" та "The Voice". За правилами дитячого проекту, з дванадцятьма маленькими учасниками працюють три зіркові наставники. У дорослому Голосі команди складаються  з 14 вокалістів і формують їх чотири тренери. Відбір учасників відбувається під час сліпих прослуховувань – зірки сидять спиною до сцени та обирають конкурсантів, орієнтуючись виключно на вокальні дані. Нині формат "The Voice" з неймовірним успіхом транслюється майже у півсотні країн світу. Україна першою після голландців розпочала роботу над проектом.

Слідкуй за проектами у соціальних мережах:

https://vk.com/goloskrainy

https://www.facebook.com/goloskrainy?fref=ts

 

 

Новости по теме