"Символ волі", "Таємниці генія Шевченка" та "Джон Вік": що подивитися у ці вихідні на 1+1 Україна

5 фільмів на 1+1 Україна, які варто подивитися вже у ці вихідні
Freepik

Добірка із 5 фільмів, які можна подивитися на "1+1 Україна" найближчими вихідними.

Поделиться:

Плануйте вихідні разом з улюбленим телеканалом "1+1 Україна". Цієї суботи та неділі вас очікують захопливі фільми та документальні проєкти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 неймовірних випусків "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим", які варто подивитися (знято до 24 лютого 2022 року)

Субота, 26 серпня

23:15 — "Таємниці генія Шевченка", 2 серія на 1+1 Україна

Ми багато знаємо про професійну діяльність легендарного поета, але його особисте життя залишається загадкою. У стрічці, що стала документальною сенсацією, розкриваються загадки життя Шевченка. З циклу біографічних фільмів, без зайвої ідеалізації образу ви пізнаєте Тараса Григоровича як особистість.

00:05 — "Таємниці генія Шевченка", 1 серія на 1+1 Україна

У повторі глядачі зможуть зануритися в історію життя видатного поета. Фільм, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка, показано усі парадокси його життя. Зокрема у проєкті «Таємниці генія Шевченка» розголошено таємниці народження та кохання Кобзаря і названо його можливих нащадків.

01:00 — "Символ волі" на 1+1 Україна

В День Незалежності на глядачів чекає прем'єра документального проєкту "Символ волі" спеціального кореспондента ТСН Руслана Тарасова. У ексклюзивному документальному матеріалі розкажуть про усі етапи декомунізації монумента "Батьківщини-Мати".

Символ волі дивитися

Неділя, 27 серпня

19:00 — Джон Вік 2 на 1+1 Україна

Кіану Рівз у другій частині відомого бойовика відправляється в Рим, щоб допомогти другові. Колишній найманий вбивця зіштовхується з новим випробуванням — йому доведеться зійтися у двобої з одним із найнебезпечніших кілерів у світі.

21:15 — Джон Вік 3. Парабелум на 1+1 Україна

У третій частині Джон Вік змушений тікати з Нью-Йорка після того, як порушив одне з важливих правил спільноти кілерів. На нього оголошено справжнє полювання! Хто першим дістанеться до Віка, той отримає нагороду у 14 мільйонів доларів.

Джон Вік дивитися на 1+1 Україна

Новости по теме