Телеканал 1+1 розсекретить архіви Голос країни

Телеканал 1+1 розсекретить архіви Голосу країни

Перший фільм про проект Голос країни розкриє всі таємниці шоу.

Поделиться:

Віталіна Мусієнко стала переможницею Голосу країни 6Креативна команда головного вокального проекту Голос країни 6 пішла на сміливий крок і приготувала особливий сюрприз для телеглядачів 1+1.

У неділю, 5 червня о 21.00, українці зможуть переглянути фільм виробництва 1+1 Продакшн під керівництвом Вікторії Лєзіної.

"Голос країни. Цілком Таємно" – перша стрічка про проект Голос країни за всю історію його існування. До неї увійдуть відеоархіви, що не потрапили до програм.

На яких дієтах сидять зіркові тренери та ведучі, скільки суконь приміряла Катя Осадча перед виходом на сцену, які відеоігри любить Потап, скільки копій костюмів створили Тіні Кароль для зйомок – все, що раніше залишалося за кадром і трималося в суворій таємниці, покажуть у фільмі "Голос країни. Цілком таємно".

Вперше стануть відомі імена тих, хто міг зайняти тренерське крісло в шостому сезоні. До документального фільму від творців Голос країни також увійдуть моменти, що поставили зйомки під загрозу.

Телеглядачі дізнаються, як створюються неповторні декорації та як проходить прямий ефір. Вони познайомляться з командою проекту і професійними музикантами оркестру, що завжди супроводжує виступ учасників живою музикою.

Таємниці головного вокального проекту країни, які тримали в секреті протягом шостого сезону, телеглядачі 1+1 дізнаються вже цієї неділі, 5 червня, о 21.00 у фільмі "Голос країни. Цілком Таємно".

Новости по теме