Тіна Кароль розповіла, що дарує друзям на Новий рік

Тіна Кароль розповіла, що дарує друзям на Новий рік

Українська зірка завжди ретельно добирає нетривіальні презенти для близьких людей

Поделиться:

Не таємниця, що всі обожнюють отримувати подарунки на Новий рік. Друзі й рідні тренера "Голосу. Діти" Тіни Кароль - не виняток. Щоразу українська зірка намагається вразити близьких людей і ретельно  добирає нетривіальні презенти, пише kp.ua.

"Для мене це ціла проблема! Оскільки я Водолій за гороскопом, та ще й творча особистість, завжди оригінальничаю. Мені обов'язково треба виділитися, щоб потім всі дзвонили і гказали:" Ну, ти даєш! ". Торік всім дарувала мішок цукерок - сантиметрів 40 заввишки! Його собівартість невисока - переважно карамельки. Але ви не уявляєте, який був ефект! Люди до травня їли ці цукерки і згадували мене. Потім ходили до стоматолога - і теж згадували. Цього року найкраще дарувати мішок гречки або цукру (сміється). Дуже знадобиться", - розповіла Кароль у інтерв'ю "Теленеделе".

Також співачка зізналася, що її син завжди пише листа Діду Морозу, однак розуміє: якщо погано поводився, святкового бороданя можна й не дочекатися.

"Веня знає: всі подарунки треба заслужити - добре поводитися, - говорить Кароль. - Не вживати поганих слів. Він розуміє, що несе відповідальність за свої вчинки. А ще - що є дітки, яким взагалі нічим грати. Тому через час ми іграшки збираємо і відносимо до дитсадка або в дитячий будинок", - сказала Тіна.

Нагадаємо, що для новорічного випуску "Теленедели" Кароль знялася у святковій фотосесії разом із сином. Переглянути знімки можна тут.