Тоня Матвієнко приміряла весільню сукню (ФОТО)

Тоня Матвієнко приміряла весільню сукню (ФОТО)

Українська співачка відзняла відео на пісню "Тобі"

Поделиться:

Українська співачка Тоня Матвієнко відзняла відео на пісню "Тобі", режисером якого став Віктор Придувалов. Зйомки кліпу відбувались у Києві. Загалом режисерська команда разом із головною героїнею освоїли 23 локації.

Сюжет кліпу полягає у тому, що загадкова співачка в образі нареченої опиняється в різних куточках міста. Міста, у якому немає природи та мало людей. Міста, у якому великі будівлі та автошляхи. Героїня своїми чарами хоче розповісти про кохання, що живе в її серці.

Під час зйомок одного з епізодів довелося перекривати частину пішохідного моста. А коли знімали кадр у Михайлівському провулку до знімального майданчика прилетіли голуби, вони настільки гармонійно вписалися в композицію, що також стали героями кліпу.

"У кліпі я казкова наречена, яка відрізняється від світу, в якому вона блукає і поспішає до коханого, - розповідає Тоня Матвієнко. - Вона закохана, тендітна, розгублена, ніжна і налякана. До уваги глядачів: Я і моє рідне місто Київ!" Зауважимо, що роль нареченого дісталася коханому Антоніни, співаку Арсену Мірзояну.