ТОП-5 рейтингових турецьких серіалів, які варто переглянути

ТОП-5 турецьких серіалів, які варто подивитися

Неймовірні історії про кохання, від яких тамує подих увесь світ.

Поделиться:

Турецький кінематограф давно відомий своїми емоційними та душевними серіалами, що завоювали серця глядачів у всьому світі. Пропонуємо вам добірку турецьких серіалів, які однозначно варто переглянути.

"Крила кохання"

Наре і Саджара палко кохають одне одного та хочуть одружитися, але батько дівчини проти цього союзу та навіть влаштовує авантюру, щоб Наре зникла з життя Саджара на багато років. Та одного дня закохані знову зустрічаються. Тільки тепер їм доведеться пройти складні випробування долі, аби отримати шанс на спільне щасливе майбутнє.

"Любов не розуміє слів"

У Стамбул, після закінчення університету, приїздить молода дівчина Хаят зі своїми подругами в пошуках роботи. Хаят видає себе за доньку заможних батьків. У перші ж дні вона знайомиться з сином впливового власника текстильної компанії, хлопцем на ім'я Мурат. Одразу після знайомства вони сильно сваряться, але потім закохуються одне в одного до нестями. Та правда колись має відкритися. Чи вдасться коханню подолати різницю статусів і стереотипи суспільства — дивіться прем’єру серіалу в будні о 18:10 на телеканалі Бігуді. 

"Наречена зі Стамбула"

Історія про глибоке кохання з першого погляду. Дівчина Сурі виросла без батьків, тож звикла сама вирішувати всі свої життєві проблеми. Вона горда, вродлива та добра. Фарук — успішний бізнесмен. Закохані одружуються і їдуть жити в Бурсу, де знаходиться сім'я Фарука. Та після весілля парі доводиться зіштовхнутися з важкими випробуваннями, і тепер подружжю варто усі подолати перепони заради кохання.

"Невірний"

Асія, молода, успішна лікарка, була впевнена, що в її житті все прекрасно: люблячий чоловік, хороша робота, слухняний син. Вся ця ідилія рухнула в мить, коли вона випадково помітила чужу жіночу волосину на сорочці чоловіка. Тривала зрада ставить під загрозу багаторічний шлюб Асії, яка не знає, як їй жити далі. І доки невірний чоловік намагається зробити остаточний вибір, його вагітна коханка вимагає від нього рішучості. Дивиться серіал "Невірний" у будні о 20:00 на телеканалі Бігуді.

"Корольок — пташка співоча"

Відомий однойменний роман став основою для створення сюжету серіалу. Красуня Феріде — головна героїня, відчуває зовсім не дитячі почуття до свого кузена Кямрану. Проте він не такий романтик як здається, він жорстокий і владний. Чи зуміє вона розбудити в ньому щирі почуття чи, може, вони вже є, але він майстерно приховує їх — дивіться у цій історії про красиве кохання, зради та сили характеру.

Новости по теме