ТОП-5 захопливих турецьких серіалів, які варто переглянути

Турецькі серіали про кохання, які варто переглянути — 1+1

Історії про пристрасне кохання, важкі випробування та несподівані повороти долі!

Поделиться:

Турецькі серіали — це завжди про інтриги, несподівані повороти долі, бурхливі пристрасті та неймовірні історії кохання. Пропонуємо до перегляду п'ять популярних турецьких серіалів, які варто переглянути кожному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: хто ви з героїнь турецького серіалу "Невірний"

1. Невірний

В основі сюжету лежить історія зради та помсти в подружній парі. Головна героїня Асіє — лікарка, батьки якої загинули у автокатастрофі, коли вона була маленька. Асіє має чоловіка Волкана, родина та друзі якого замінили їй рідних людей. В один день жінка усвідомлює, що чоловік її зраджує. Коли Асіє дізнається подробиці зради та розуміє, що живе в павутині брехні, вона присвячує себе помсті. 

Дивіться нові серії турецького серіалу "Невірний" о 17:10 по буднях на "1+1 Україна". Також ви можете переглянути серії, які вже були в ефірі, на сайті 1+1 за посиланням.

Серіал Невірний - 1+1

2. Величне століття. Роксолана

"Величне століття. Роксолана" — історія складного шляху молодої української дівчини Роксолани, яка потрапляє до турецького полону. Попри тяжкі випробування, героїня підкорює серце османського правителя Сулеймана та добивається свободи. Історія Хюрем Султан підкорила українських глядачів. Пройдіть психологічний тест по картинці з короною та дізнайтеся, хто ви з героїнь серіалу "Величне століття".

Дивіться серіал "Величне століття. Роксолана" на телеканалі 1+1 Україна у будні о 20:35 або на сайті 1+1 за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися містичний серіал "Мольфар"

Величне століття дивитися - 1+1

3. Кохання проти долі

Серіал розповідає про долю двох жінок. Дефне — дружина багатого бізнесмена Киймета, яка не може мати своїх дітей. Ця ситуація дуже впливає на душевний стан жінки. Щоб врятувати родину, Дефне вирішує скористатись послугами сурогатної матері. Свекруха, яка давно мріє про онуків, знаходить для невістки сурогатну матір — бідну дівчину Еліф, яка зазнала скрути. Як складеться доля головних героїнь та з якими випробуваннями їм доведеться зіштовхнутися, дивіться в серіалі "Кохання проти долі".

Кохання проти долі - 1+1

4. Крила кохання

Наре і Саджара палко кохають один одного та хочуть одружитися, але батько дівчини проти цього союзу та навіть влаштовує авантюру, щоб Наре зникла з життя Саджара на багато років. Та одного дня закохані знову зустрічаються. Тільки тепер їм доведеться пройти складні випробування долі, що отримати шанс на спільне майбутнє та щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Твоя субота разом з серіалами на 1+1 Україна: що подивитись на вихідних

Крила кохання - 1+1

5. Наречена зі Стамбула

Історія про кохання з першого погляду. Дівчина Сурі виросла без батька і матері і звикла сама розбиратися з усіма проблемами життя. Вона горда, вродлива та добра. Фарук — успішний бізнесмен. Закохані одружуються і їдуть жити в Бурсу, де знаходиться сім'я Фарука. Та після весілля парі доводиться зіштовхнутися з важкими випробуваннями. Чи вдастья подружжю подолати перепони заради кохання? Дізнайтеся в серіалі "Наречена зі Стамбула".

Наречена зі Стамбула - 1+1

Дивіться нові серії турецького серіалу "Невірний" о 17:10 по буднях на "1+1 Україна". Також ви можете переглянути серії, які вже були в ефірі, на сайті 1+1 за посиланням.

Новости по теме