Твоя субота разом з серіалами на 1+1 Україна: що подивитись на вихідних

Що подивитись: проводимо весняні вихідні із серіалами на 1+1 Україна — 1+1

Що подивитися у вихідні?

Поделиться:

Щосуботи о 19:30 на глядачів каналу 1+1 Україна чекають улюблені серіали з українськими акторами. В ефірі каналу щосуботи транслюватимуть мелодраматичні серіали українського виробництва. Глядачі 1+1 Україна матимуть змогу подивитись чотирьохсерійні історії доленосного кохання, справжніх емоцій та поворотів долі на шляху до щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цієї весни! На 1+1 Україна стартують улюблені серіали з українськими акторами

Українські серіали 2023 на 1+1 Україна

8 квітня о 19:30 на 1+1 Україна покажуть багатосерійну мелодраму "Біженка". Фільм про жінку, що втекла від війни до столиці, намагається знайти власне щастя й прихистити дитину, щоб не обтяжувати подругу. Відновлення втрачених документів, пошук родичів хлопчика, раптова зустріч з університетським коханням, проблеми на роботі та багато інших випробувань долі чекатимуть на дівчину. Чи зуміє вона з усім впоратись та яке несподіване рішення прийме? Дивіться вже цієї суботи о 19:30 на 1+1 Україна!

15 квітня о 19:30 на 1+1 Україна глядачів чекає український драматичний телесеріал "Катерина". 4-серійна сучасна мелодрама, натхненна поемою Тараса Шевченка. Катерина – звичайна дівчина з родини вчителів. Батьки консервативних поглядів і мріють про те, що їхня Катруся залишиться в рідних Шуляках, вийде заміж за однокласника й заживе, «як усі». Та Катрі не вподоби таке життя, її душа прагне іншої долі, зовсім іншого життя. До її рідного села Шуляки приїжджає знімальна група – знімати історичну мелодраму "Пристрасті кохання" про кохання пана до кріпачки. Зміни, яких так прагне Катерина, у її житті відбуваються раптово...

Щосуботи глядачі 1+1 Україна матимуть змогу дивитись улюблені українські серіали, такі як "Катерина", "Колишня", "Артистка", "Папараці" та інші.

Нагадаємо, для того аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме