"Твоя країна": дивіться нові історії!

"Твоя країна": дивіться нові історії!

Дивіться в ефірі 1+1 дві нові надзвичайні історії про українців. Театр тіней Fireflies з Чернігова мав і злети, і падіння. Але шалена енергія та бажання робити щось особливе зробили цих хлопців та дівчат справжніми королями у своєму жанрі.

Поделиться:

Дивіться в ефірі 1+1 дві нові надзвичайні історії про українців. Театр тіней Fireflies з Чернігова мав і злети, і падіння. Але шалена енергія та бажання робити щось особливе зробили цих хлопців та дівчат справжніми королями у своєму жанрі. Це історія про те, як "технарі" за освітою відкрили у собі артистів. "Нашій команді вже майже два роки – можемо з повною впевненістю сказати, що ми за цей час стали сім'єю. Дебют нас як театру тіней відбувся на міжнародному фестивалі студентської творчості "Мы вместе" в м. Брянськ (Росія), де наша постановка завоювала гран-прі. Зрозумівши, що ми даруємо радість глядачеві, вирішили спробувати свої сили на одному з всеукраїнських телешоу талантів…" - починають розповідь про себе артисти.

ЧИТАТИ ПРОДОВЖЕННЯ ІСТОРІЇ 

Олесь та Ірина – молода родина. Вони разом уже 8 років і дуже щасливі. Але були часи, коли життя котилося у прірву – вони обоє побували у в'язниці, Ірина мала серйозні проблеми з наркотиками і кілька разів мало не померла від передозування. "Кардинальна переоцінка цінностей почалася за ґратами. Народилося бажання все виправити і почати з чистого аркуша. З тих пір пройшло у мене 10, а чоловіка 12 років. Після звільнення ми навіть не згадували про минуле життя. Відучилися в універі і отримали вищу освіту – він соціальних технолог, я юрист. Вже близько 10 років співпрацюємо з Департаментов виконання покарань і як волонтери відвідуємо виправні заклади – надихаючи усіх до життя, вільного від зла та злочинів" - розповідає непросту історію Ірина.

ЧИТАТИ ПРОДОВЖЕННЯ ІСТОРІЇ 

Щоб стати героєм проекту "Твоя країна", розкажіть свою історію на сайті tvoyakraina.com.ua.