Що сьогодні покажуть у першому випуску проекту "Голос. Діти"

Що сьогодні покажуть у першому випуску проекту "Голос. Діти"

Серед учасників першого ефіру - 9-річна актриса, яка озвучила мультик "Маша і Ведмідь", а також зірка минулого сезону Ромчик Сасанчин

Поделиться:

Цієї неділі, 1 лютого, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться найочікуваніша прем'єра сезону - вокальний проект "Голос. Діти".

Тіна Кароль, Потап і Наталя Могилевська будуть відбирати у свої команди неповторні голоси, працювати з ними протягом проекту, щоб у фіналі в чесній боротьбі відшукати того, хто стане володарем звання дитячого "Голосу країни".

Учасницею першого ефіру стане 9-річна Галя Дубок – дівчинка, голос якої вже знають усі українські малюки, адже саме Галя озвучила всі серії мультфільму "Маша і Ведмідь". Її голосом розмовляє головна героїня мультика. Галя – така ж непосида, як і мультяшна Маша. Але для виступу на сцені "Голос. Діти" дівчинка вибере дуже зворушливу і дорослу пісню з репертуару одного з тренерів. Її вибір буде настільки несподіваним, що глядачі в залі і зіркові наставники не зможуть стримати сліз.

Також на проект "Голос. Діти" повертається неймовірний Ромчик Сасанчин – зірка першого сезону. Тоді його виступ став одним з найдраматичніших на проекті. До хлопчика не повернувся жоден із тренерів, але Ромчик від розгубленості зрозумів усе навпаки. Про те, що його не обрали, йому сказала мама вже за лаштунками. Тоді Ромчику співчувала вся Україна, редакцію "Голоси" засипали повідомленнями з проханням повернути його в проект, на ім'я хлопчика стали приходити посилки та грошові перекази на навчання. Дзвонили з Німеччини, Польщі та Австрії. У підсумку за рекомендацією Міністерства культури України Ромчика запросили на навчання до Львівської музичної школи-інтернату при консерваторії. На новому місці він провчився вже рік. Тепер він знову прийшов на проект – щоб показати, як змінився за цей час, і знову відчути емоції від виступу на великій сцені.

Також серед учасників першої програми – маленький рокер, котрий виконує пісні з репертуару Курта Кобейна, і юна джазистка, унікальний талант якої не здатні оцінити найближчі люди.

Ведуча проекту Катя Осадча зізналася, що інтерв'ю з однією з учасниць "Голос. Діти" стало найскладнішим у її житті. Вона розплакалася прямо перед камерою, коли маленька учасниця із зони АТО розповідала, як рятувалася їхня сім'я під час бомбардувань.

Нагадаємо, "Голос. Діти" в ефірі "1+1" щонеділі о 21:00. Тренери нового сезону - Тіна Кароль, Наталя Могилевська і Потап. Ведучі - Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Онлайн-трансляцію програми можна буде дивитися на офіційному сайті проекту

Новости по теме