У квітні в Туреччині відбудеться ХIII фестиваль студії Квартал 95

Боги Гумору – "Квартал 95" запрошують всіх на райський острів Крит

З 30 квітня до 7 травня на турецькому узбережжі Середземного моря пройде фестиваль Весело.

Поделиться:

Фестиваль Весело - це унікальний проект, який ось уже організовує студія «Квартал 95», запрошуючи всіх охочих провести весну з користю для душі і тіла, а головне - в прекрасній компанії. Зірки українського шоу-бізнесу стають ближче. Їх можна побачити не тільки на сцені, а й пограти з ними в пляжний волейбол, позмагатися в «Брейн-ринг» або потанцювати на вечірці. А це - унікальна можливість!

З 30 квітня по 7 травня на турецькому узбережжі Середземного моря (Белек) відбудеться вже ХІІI фестиваль Весело - справжній калейдоскоп гумору, музики, спортивних та інтелектуальних активностей для всієї родини.

Учасниками фестивалю цього року є всі зірки студії Квартал 95 на чолі з Володимиром Зеленським. А також на вас чекають концерти MONATIK, Ольги Поялкової, гуртів Ума Турман та Ляпис-98. До того ж у рамках Весело відбудеться спектакль Загадкові варіанції, у якому грають Станіслав Боклан та Олексій Вертинський. Спортивні розваги організовує український богатир Василь Вірастюк, танцювальні шоу і майстер-класи проведе Влад Яма, а за інтелектуальні розваги відповідає Олександр Андросов. Саме він щорічно придумує для всіх гостей і учасників захоплюючі квести, змагання в клубі «Що? Де? Коли?» і «Брейн-ринг».

Коментує художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський:

«Ми всі сьогодні живемо в напруженому ритмі - багато роботи, турбот, проблем і повсякденної суєти. Але дуже важливо давати собі перепочинок, вміти зупиниться в цьому довгому марафоні під назвою життя, відпочити і перезавантажитися, щоб рухатися далі, але вже якісніше. І хоча для нас, «кварталівців», цей проект - одночасно і відпочинок, і робота, я дуже люблю фестиваль Весело. Він заряджає енергією і позитивом».

Кажуть, що ті, хто часто вмирає від сміху, живуть довше інших. У цьому сенсі, фестиваль Весело - це і оздоровча, і навіть реабілітаційна програма, яка може повернути радість життя невиправним трудоголікам. Але головне - це унікальна атмосфера свята, пустотливих веселощів і привітності, за яку Весело і цінують його постійні відвідувачі. За історію фестивалю вже сформувався певний клуб з його учасників, які з року в рік залишають усі справи і турботи вдома, і вирушають на відпочинок із Кварталом. Тому що це незабутньо, це яскраво, це Весело!

Новости по теме