Учасник "Голосу країни" Єгор Шагаков присвятив пісню "Соколята" покійному батькові

Учасник "Голосу країни" Єгор Шагаков присвятив пісню "Соколята" покійному батькові

20-річний Єгор Шагаков вийшов на сцену "Голосу країни. Перезавантаження" з піснею, яку від юнака не очікував почути ніхто

Поделиться:

20-річний Єгор Шагаков вийшов на сцену "Голосу країни. Перезавантаження" з піснею, яку від юнака не очікував почути ніхто. Хлопець виконав сильну й зворушливу композицію Соколята"… Потужний голос зі сцени повернув до себе одразу двох тренерів – Сергія Лазарєва і Ані Лорак. Та попри вмовляння наставника із Росії, Єгор пішов до команди української зірки.

- Єгоре, для "прослуховувань наосліп" ти обрав дуже дорослу пісню. Її складно слухати без сліз…

- Вона мені до душі. Я її дуже добре відчуваю. У мене є лише мама. Мій тато помер, коли я був ще дуже маленьким. Я ніколи не відчував батьківської любові й намагався передати у цій пісні все, що мені не вистачає. Моє виконання стосувалося його.

- Чи довго ти готувався до виступу на "сліпих прослуховуваннях"? Що сказали твої викладачі.

- Довго. Витратив десь два тижні. Працював із викладачами з академії. Готувався.. .Я ж співати почав тільки два роки тому. Викладачі похвалили. Сказали, що багато задач іще попереду, що це тільки початок важкої творчої праці.

- До тебе повернулися Ані Лорак і Сергій Лазарєв. А до кого із наставників ти хотів із самого початку? Чому обрав Кароліну?

- Думав щодо Вакарчука й щодо Лорак. Патріотизм узяв своє (усміхається).

- Що ти прагнув перейняти від Святослава?

- Дуже подобаються його вірші і його музика. Я не вважаю, що Вакарчуку вдалося би навчити мене співати краще. Зате він міг би показати, як робити це душею і серцем. Це його парафія.

- Як змінилося твоє життя, відколи про твій талант дізналася уся країна? Що плануєш робити далі?

- Популярності особливо не відчуваю. Мабуть, ще рано. Але для мене головніше – результат, який я показав. Не хочу спинятися. Буду співати! Це мета мого життя. Я без музики – ніяк.

Рімма Канівець 

 

Новости по теме