Учасники "Голос. Діти" розчулили Україну до сліз

Учасники "Голос. Діти" розчулили Україну до сліз

На шоу "Голос. Діти" цього вечора емоції зашкалювали. Під час виступів маленьких співаків Тіна Кароль знову не стримала сліз.

Поделиться:

На шоу "Голос. Діти" цього вечора емоції зашкалювали. Під час виступів маленьких співаків Тіна Кароль знову не стримала сліз. А разом з нею, напевно, плакала вся Україна.

Першим сльози зіркового тренера викликав Віктор Папп. 12-річний хлопець з Ужгорода чудово заспівав надскладну оперну композицію "Пам'яті Каррузо". Але зіркові тренери так і не повернулися до нього.

Вже через кілька виступів ще одна дитина змусила Тіну схлипувати. Лізі Дорошенко всього 6 рочків, і для "Голосу" вона обрала саме пісню Кароль "Намалюю тобі зорі". Однак ні Тіна, ні інші тренери знову не повернулися до дівчинки.

Кому ж з малих виконавців повезло більше? Олег Скрипка цієї неділі став рекордсменом з натискання кнопки. Тож до його чоловічої команди потрапили одразу три дівчинки. Спочатку 12-річна Маша Кондратенко заспівала французською хіт Едіт Піаф - і Олег як експерт на "Голосі" з усього французського "зацінив" виконання. Потім він повернувся до маленької Ані Ткач. А після цього також обрав 11-річну Єву Панаріну.

Хоча і без хлопців не обійшлося. Ще одним підопічним Олега став Назар Стінянський. Хлопчик з дзвінким голосом заспівав хіт "Лесной олень". Виявилося, що пісня викликає дуже теплі почуття у тренера, а виконання Назара особливо припало йому до душі.

LOBODA натискала кнопку цього вечора двічі. Спочатку у двобої з Олегом вона отримала до своєї команди Лізу Соболєву. Лізі 14 років, вона з Чернігова. А от тренерів дівчина вразила потужною піснею про Нью-Йорк.

Зате в команду Світлани не пішов Нікіта Кіосе. Хлопець, котрий заради занять музикою переїхав до Києва з Росії, буде штурмувати "Голос" під керівництвом Тіни Кароль.

Тіна посилила свою збірну ще двома співачками. З самого початку вона повернулася на голос запальної Олі Мішагіної. 9-річна Оля співала пісню П. Каас "Mon mec a moi", яку вивчила незадовго до "Голосу".

А потім Тіна вмовила піти в свою команду Валерію Коваленко. Дівчина не тільки гарно співала, а ще й акомпанувала собі на бандурі. За Лєру Тіні довелося поборотися з Олегом Скрипкою.

"Мені подобається те, що Олег україномовний.  Але Тіна Кароль – жінка, з нею все якось зрозуміліше", - пояснила свій вибір Лєра.

Нагадаємо, співаки, до яких не повернулися тренери, мають унікальну можливість заспівати у фіналі "Голос. Діти" та отримати спеціальний приз від каналу 1+1. Заходьте у розділ "Вибір глядачів" та натискайте на зірочки під відео з виступом улюбленого учасника!

Вже з понеділка, 26 листопада, протягом тижня ви можете віддати свій голос за Віктора Паппа, Лізу Дорошенко, Артема Кузнєцова та Катю Ковальчук. Переможцем стане той, за кого проголосують більшість глядачів!