Учасники шоу Маленькі гіганти і Голос. Діти 2 отримали свою першу роль в кіно

Учасники шоу Маленькі гіганти і Голос. Діти 2 отримали свою першу роль в кіно

Настя Багінська, Єва Коцюба, Марк Терентьєв знялися в музичному фільмі 1+1.

Поделиться:

Учасники шоу "Маленькі гіганти" і "Голос. Діти 2" отримали свою першу роль в кіно. Настя Багінська, Єва Коцюба, Марк Терентьєв знялися в музичному фільмі 1+1.

Їхнім дебютом став музичний фільм "Різдвяна історія з Тіною Кароль", який телеглядачі зможуть побачити в ефірі телеканалу "1+1" в Святий вечір, 6 січня 2016 року.

В одній з постановок на відому зимову композицію знялися улюбленці всієї України Єва Коцюба, яка змусила суддів "Маленьких гігантів" посміятися від душі, закоханий у Єву Марк Терентьєв і яскравий представник оригінального жанру Микита Білецький, який, до речі, вже може похвалитися в кадрі корінними зубами. Акторський склад доповнила фіналістка "Голос. Діти 2" - зворушлива рудоволоса Анастасія Багінська.

За сценарієм, маленькі актори разом з Тіною Кароль та Женею Лебедином грають в зимові ігри, ліплять сніговика, кружляють на величезній рухомий декорації і наспівують слова чарівної музичної мелодії.

"Ми намагалися перетворити знімальний процес в захоплюючу гру, адже по-іншому з маленькими дітьми не вийде працювати. Незважаючи на те, що знімальний процес - тривалий і трудомісткий, наші маленькі актори гідно впорались із завданням", - каже режисер проекту Наталія Лисенкова.

Нагадаємо, що головні ролі в музичному фільмі виконують "маленький гігант" Женя Лебедин і тренер минулих сезонів шоу "Голос країни" Тіна Кароль. У казці прозвучать як стародавні українські колядки і щедрівки, які глядачі вперше почують в сучасних аранжуваннях, так і популярні зимові пісні.

"Різдвяна історія з Тіною Кароль" - це унікальний кінопроект, який складається з семи історій, що оповідають про багатовікові традиції, духовні цінності, боротьбу добра і зла. Кожна історія плавно перетікає в музичну постановку, які роблять фільм повноцінною музичною виставою", - зазначають продюсери фільму.

Різдвяна історія з Тіною Кароль: анонс

Новости по теме