«Уперше я подав на розлучення 2017 року», — чоловік Камінської відверто розповів про стосунки з дружиною

Розлучення Едгара і Слави Камінських: Уперше я подав на розлучення 2017 року

Едгар Камінський уперше прокоментував розлучення зі співачкою.

Поделиться:

Минулого тижня ЗМІ облетіла новина про розлучення співачки Слави Камінської зі своїм чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським.

Прихильники красивої пари відмовлялися вірити в сумну новину та намагалися підтримати співачку. Однак сьогодні, 12 червня, мало відбутися засідання суду. Як пише ТСН, на розгляд справи ніхто з подружжя не прийшов. Була присутня лише сторона Едгара Камінського. В результаті судове засідання перенесли на 1 липня.

Тим часом уранці Едгар опублікував у своєму Instagram велике звернення до прихильників, у якому спробував пояснити ситуацію, що склалася в зірковій родині.

«Я не роблю нічого спонтанно. Всі мої вчинки зважені та продумані. Уперше я подав на розлучення 2017 року. Через півроку, перед судовим процесом, дав собі другий шанс. Я завжди так роблю — даю другий шанс не іншій людині, співробітникові, другові чи знайомому, а саме собі, адже це моє рішення, мій вчинок і мій висновок. Другий шанс — це час для аналізу першого рішення та висновку. Часовий проміжок зазвичай невеликий. У нашому випадку він тривав 2 роки — 2 роки аналізів, порівнянь, висновків.

Я прийняв рішення, і воно пов'язане лише зі Славою, з низкою фактів і обставин. Ні з ким іншим. Два роки ми перебували в невагомості…

Справжню причину нашої ситуації знають і можуть зрозуміти лише близькі люди. Їх не більше 20-ти. Вони непублічні і не коментують фотографії. Але саме їм відомо, чому так сталося і, повірте, у них немає запитань. Я прошу не спекулювати на темі нашої сім'ї. Вам буде складно зрозуміти, що сталося. Ви 100% не знаєте нас. Мені і самому досі не віриться», — поділився особистим Камінський.

Також Едгар закликав з повагою ставитися до приватного життя інших людей: «У що я вірю? У щастя своїх дітей і їхнє світле майбутнє. Повага для мене — на першому місці. Поважайте і ви сім'ї інших людей. Перед тим як давати коментарі, підійдіть до своєї коханої людини, обійміть її і скажіть, як сильно любите. А якщо її немає, не давайте поради, як жити у стосунках».

Дізнавайся про розлучення Слави та Едгара у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Слава Камінська зізналася, що ледве не втратила дитину

Новости по теме