Юрій Горбунов та Катерина Осадча підтримали благодійний вечір в Нью-Йорку

Юрій Горбунов та Катерина Осадча побували на благодійному вечорі в Нью-Йорку

В Нью-Йорку пройшла церемонія Top USA Awards для українців.

Поділитися:

В Нью-Йорку відбулася церемонія Top USA Awards, організована українцями для українців. Під час заходу нагороджували топ-100 підприємців США з українським корінням. Окрім самої церемонії нагородження був проведений благодійний аукціон на підтримку України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольгу Харлан дискваліфікували з Чемпіонату світу з фехтування через відмову потиснути руку росіянці 

На аукціоні розігрували українську весільну сорочку ХХ сторіччя, футболку головного тренера збірної України Сергія Реброва, а також балетну пачку Катерини Кухар. Ведучими благодійного вечора стали Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

"Якщо не виїздити, то в Україні ми маємо обмежувати кількість збору цих грошей. Хоча ми й в Україні нормально збираємо. Коли нас кличуть за кордон, наприклад, в Прагу нас три рази кликали і там ми збирали по 100 тисяч євро. Для цього треба їхати, і моя діяльність за останні півтора року в тому і заключається, що ми їздимо з концертами, донатимо з хлопцями, з Мішею і Сашою Пономарьовими. Ми вже зібрали біля мільйонів євро на ЗСУ — не вистачає цифри 2,5. І це треба робити, тому що це зараз наша робота", — поділився Юрій Горбунов.

Серед гостей та учасників заходу, які прийшли підтримати Україну, були американська актриса Мелора Гардін, зірка 90-х Наташа Хенстрідж (відома по фільму "9 ярдів"), її чоловік Кріс Браунінг, який колись провів рік в Криму під час зйомок серіалу, Іванна Сахно та інші.

Також Юрій Горбунов та Катерина Осадча готуються до нового сезону "Голосу країни", зйомки якого незабаром розпочнуться в Польщі. Європейський сезон, що вийде на телеканалі “1+1 Україна” вже цієї осені, покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Новий сезон “Голосу країни” знімається у Варшаві за всебічної підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях.

Новини по темі