В НСК Олімпійському відбудеться прем’єра грандіозного мультимедійного проекту «Переможці 2»

Телеведуча Соломія Вітвіцька особисто проведе екскурсію під час виставки.

Поделиться:

Ведучі «1+1» та ветерани АТО взяли участь у благодійному марафоні «Переможці»У середу 19 квітня, о 18:00, у Києві в залі Ballpark НСК «Олімпійський» відбудеться довгоочікувана презентація другої частини відомого на весь світ соціального мультимедійного проекту «Переможці» під кураторством телеведучої Соломії Вітвіцької.

Читайте також: Зіркові учасники забігу «Переможці» провели відкрите тренування (фото).

Організатори заходу Телевізійна Служба Новин телеканалу 1+1 і журнал «Viva!» презентують найкращі фотоісторії Олександра Мордерера і Тетяни Рубльової.

У програмі – презентація 12 нових вражаючих історій ветеранів АТО і 3 паралімпійців, які надихнуть своїм прикладом на перемоги. На виставці будуть величезні фотоконструкції на площі 1300 м2 заввишки понад три метри. На великому екрані буде показаний відеоарт проекту.

Також на сцені спортивного комплексу виступить Женя Галич - лідер гурту O.Torvald, який презентуватиме Україну цьогоріч на пісенному конкурсі Євробачення.

Читайте також: Лідер гурту O.Torvald Женя Галич розповість Каті Осадчій, як планує перемогти на «Євробаченні 2017».

Головний редактор журналу «Viva!» Іванна Слабошпицька спеціально до такого благодійного проекту готує другий спецвипуск журналу під назвою «Viva!Переможці». Проект присвячено ветеранам АТО з необмеженими можливостями, які втратили кінцівки під час бойових дій на сході країни, але не втратили сили духу та жаги до життя, які тренують тіло, надихають інших не здаватися, а також славним паралімпійцям України. Іванна Слабошпицька презентує благодійний продаж нового випуску, а всі виручені кошти спрямують на психологічну реабілітацію ветеранів АТО і спортивне протезування. Вартість видання складатиме 70 грн.

Читайте також: Проект «Viva! Переможці» за рік допоміг зібрати 30 млн грн.

Виставка після презентації буде діяти у вільному доступі в залі Ballpark НСК «Олімпійський» з 20 по 30 квітня, крім п’ятниці 21 квітня (день матчу «Динамо» Київ – «Шахтар» Донецьк).  Час роботи: 11:00- 21:00. Запрошуємо усіх! В окремі дні будуть екскурсії від Соломії Вітвіцької та інші цікаві події. Стежте за анонсами!

Вхід на презентацію 19 квітня можливий тільки для гостей за запрошеннями, за реєстрацією та акредитацією.  

Зауважимо, соціальний мультимедійний проект «Переможці», присвячений ветеранам АТО, які втратили частини тіла у військових діях на Сході, організований ТСН та журналом «Viva!», оновлюється, набирає потужних обертів та масштабу. Відтепер до проекту залучено понад 30 учасників. Разом з ветеранами АТО на протезах та візках беруть участь і чемпіони-паралімпійці. Це герої, якими пишається вся Україна. Проект звертає увагу на якісну психологічну та фізіологічну, зокрема, спортивну реабілітацію для ветеранів, які повертаються до мирного життя після поранень, а також на розвиток спортивного протезування в Україні. 

Новости по теме