Ведуча "ТСН" Наталія Мосейчук розповіла про свого сина-одинадцятикласника

Ведуча "ТСН" Наталія Мосейчук розповіла про свого сина-одинадцятикласника

Старший син телеведучої Наталії Мосейчук Антон тепер одинадцятикласник!

Поделиться:

Старший син телеведучої Наталії Мосейчук Антон тепер одинадцятикласник! Цього року хлопцеві належить визначитися з майбутнім фахом і вдало скласти випускні іспити. Зірка "1+1" зізналася: її лякає, що Антонові доведеться зіштовхнутися з випробуваннями не тільки на знання, а й на вдачу.

"Я вже маю досвід випускних, вступних та інших іспитів. Мене охоплює жах через те, що мій син повинен через це пройти. І найприкріше - "лотерейний" характер цих випробувань. Адже дуже часто в питанні майбутнього дитини відіграє роль випадок, а не працелюбство, знання і наполегливість. Ось із цими страхами я вступаю в новий навчальний рік. Антон, на відміну від мене, налаштований більш оптимістично. У нього величезна зайнятість - заняття в школі, репетитори, самоосвіта. Йому, як і мені, 24 години в добі вже мало", - написала Наталія на своїй сторінці у Фейсбуці.

Окрім того, Мосейчук зазначила, що безтурботністю у її сім'ї може похизуватися хіба менший син – 2,3-річний Матвійко.

"Він купається в любові, ласці. Йому вибачаються пустощі, каверзи, мінливість настрою. І 1 вересня для нього не став видатним днем - просто одним із решти щасливих. Молюся за своїх хлопчиків. Нехай у них все вийде. І нехай їхнє життя буде мирним!" - написала ведуча "ТСН" і поділилася з прихильниками знімками зі святкової ліні

Новости по теме