Ведуча ТСН Наталія Мосейчук відвідала прифронтовий Маріуполь

Ведуча ТСН Наталія Мосейчук відвідала прифронтовий Маріуполь

Безпрецедентна поїздка телеведучої національних новин до прифронтового міста стала абсолютною несподіванкою для жителів міста.

Поделиться:

Минулого тижня ведуча ТСН Наталія Мосейчук відвідала Маріуполь, де зустрілась з місцевими жителями та активістами. Безпрецедентна поїздка телеведучої національних новин до прифронтового міста стала абсолютною несподіванкою для жителів міста.

Метою поїздки стало бажання ведучої особисто поспілкуватися з маріупольцями, зрозуміти їх погляди та почути історії їх життя.

Під час перебування у місті ведуча поговорила з директоркою місцевої школи, яка поділилася власним поглядом на виховання патріотизму у сучасних дітей, та розповіла про те, як змінився уклад життя маріупольців за останній рік.

Ведуча також зустрілася з місцевою активісткою та мамою двох дітей, що розказала про власні спостереження тих змін, що відбулися у поглядах місцевих жителів, а також у їх баченні майбутнього свого міста.

"Маріуполь – одне з найбільших міст, яке за час війни вже встигло побувати під окупацією бойовиків, під обстрілами та залякуванням, та поховати десятки своїх містян. Для мене важливо чути та розуміти телеглядача, який дивиться новини ТСН, спілкуватися з ним особисто, якщо це можливо. Адже у такий важкий для країни час це дійсно має велике значення", - розповіла Наталія.

Сюжет-анонс про поїздку Наталії Мосейчук увійде до сьогоднішніх випусків ТСН, а повну версію можна переглянути на tsn.ua.

Новости по теме