Володимир Зеленський прокоментував конфлікт із Рамзаном Кадировим

Володимир Зеленський прокоментував конфлікт із Рамзаном Кадировим

Художній керівник "Кварталу 95" вибачився перед мусульманами

Поделиться:

Художній керівник "Кварталу 95" Володимир Зеленський прокоментував відео із Рамзаном Кадировим, яке вийшло в одному з останніх ефірів "ЧистоNews". Творці програми іронічних новин змонтували ролик, у якому президент Чечні плаче, начебто через падіння пам'ятника Леніну в Харкові.

Після виходу програми з цим роликом у мережі з'явилася інформація про те, що, кадри, використані режисерами, було знято під час священної молитви.

"Я скажу чесно, від душі: не знав, що це відео якось пов'язане з мусульманською вірою. Тому, якщо це правда, то вибачте мене. Я і наш колектив поважаємо всі релігії, ми би ніколи не сміялися над святими речами, незалежно від прізвищ, будь то пан Кадиров, Путін чи Порошенко. Тож я прошу вибачення, якщо образив мусульманський народ. Ніхто не хотів сказати ніякої гидоти. А гумор…. Ну за що, мені вибачатись? Тоді мені треба перед усім світом вибачатися", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, учора відбулися зйомки концерту "Вечірнього Квартал", на який актори не запросили жодного російського виконавця. Усі подробиці читайте тут.