Який екзотичний делікатес не по зубах навіть ведучому "Світу навиворіт"?

Який екзотичний делікатес не по зубах навіть ведучому "Світу навиворіт"?

За всю історію програми був лише один випадок, коли Дмитро Комаров не зміг з'їсти екзотичну "смакоту".

Поделиться:

Дмитро Комаров зізнався, що ковтати павуків – найпростіше в його роботі. А за всю історію програми був лише один випадок, коли він не з'їсти екзотичний "смаколик". Про це Дмитро розповів у ексклюзивному інтерв'ю журналу "Viva!". 
 
"Часто глядачі та журналісти-колеги запитують, як я змушую себе з'їсти чергову екзотику. Я відповідаю: "З'їсти павука – найпростіше в моїй роботі". Якщо це готують і їдять люди, і вони не помирають після цього, то чому я не можу? Лише одного разу я відчув огиду – не зміг у Камбоджі з'їсти прахок – паштет з протухлої риби, перетертої зі спеціями", - зізнався Дмитро.
 
За словами Комарова, він зовсім не бридливий.
 
"Іноді навіть я їм якогось смаженого черв'яка, мені має бути огидно, а я розумію, що мене це вже не бентежить, не дивує. Доводиться осмикувати себе: "Так, Дімо, зберись, відчуй себе нормальною людиною! Це ж черв'як, а нормальні люди не їдять черв'яків, ти маєш хоч щось відчути!" – сміється ведучий.

Читайте більше: Дмитро Комаров розповів про службові романи та кохану за кордоном

Наступної неділі, 3 травня, на екстремала-мандрівника чекають нові гастрономічні випробування. Не пропустіть новий випуск "Світу навиоріт" об 11:00.