Юрій Горбунов став заслуженим артистом України

Юрій Горбунов став заслуженим артистом України

Відповідний указ підписав президент Петро Порошенко

Поделиться:

Другий день зими приніс радісну звістку! Зірка телеканалу "1+1", п'ятиразовий володар премії "Телетріумф" і талановитий актор Юрій Горбунов став заслуженим артистом України! Відповідний указ підписав президент Петро Порошенко. 

Таке почесне звання улюбленець мільйонів отримав за вагомий внесок у розвиток вітчизняного ТБ і не тільки. Юрій - один із найдосвідченіших телеведучих нашої країни, про що свідчать високі рейтинги проектів за його участю і найпрестижніші нагороди.

Так, за високий професіоналізм Горбунова п'ть разів відзначали головною українською телевізійною премією "Телетріумф", зокрема двічі за "Танці з зірками".

До речі, три сезони цього телешоу і проекту "Танцюю для тебе" поставили абсолютний рекорд рейтингів – їхні випуски дивилися понад 37% глядачів.

Кожну з програм, зокрема "Я люблю Україну", "Пекарський турнір", "Голос країни", "Голос. Діти" та "Вгадай ящик" та інші, Юрій збагачував власною майстерністю. І щоразу дивував аудиторію різносторонністю своїх талантів, щирістю, небайдужістю і почуттям гумору. До речі, на початку року Горбунов став членом журі комедійного шоу "Ліга сміху". А восени – суддею дитячого проекту "Маленькі гіганти", де відкрив Україні приголомшливо талановитих хлопчиків та дівчаток.

Глядачі ж люблять і поважають Горбунова не тільки за роботу в телепроектах, а й за професійну акторську гру.

Протягом своєї 28-річної кар'єри Юрій на високому рівні провів понад 20 різних програм та шоу, зіграв десятки яскравих персонажів у серіалах та кіно, озвучив популярні дитячі мульфільми. А 2014-го року вийшов на театральну сцену з антрепризою вистави Чехова "Два анекдоти на вечерю". І вже другий рік гастролює містами України й запрошує на вистави армійців.

Колеги Юрія зауважують: Горбунов надзвичайно гармонійний у драматичних історіях і бездоганний у комедіях. Чого тільки вартує його гучна роль вуйка Івана у серіалі "Останній москаль"! Зокрема завдяки майстерному втіленню гуцульського дядька Горбуновим, ця картина побила всі рекорди рейтингів українських серіалів і стала найпопулярнішою.

"Горбунов займається соціальними проектами та благодійністю. Допомагає пораненим з зони АТО та дітям лікарні "Охматдит". Із 2014-го року викладає у Вищій школі Media&Production. Він завжди підтримує ініціативи, спрямовані на розвиток культури України. Має чітку патріотичну позицію і заслуговує на визнання", - йдеться у нагородному листі.

На "1+1" Юрій уже майже десять років. Він завжди береться допомагати тим, хто цього потребує і особливу увагу приділяє малечі. Зокрема, веде соціальний проект на дитячому каналі Плюс Плюс "Казка з татом", у межах якого відвідує дитячі лікарні, читає казки діткам і передає подарунки та допомогу.

У серпні Горбунову виповнилося 45. Але він володіє не тільки життєвою і професійною мудрістю, а й унікальним вмінням по-дитячому радіти життю і вірити в дива.

Новости по теме