За лаштунками Новорічного карнавалу Каті Осадчої: 1000 кг снігу та 40 ящиків шампанського

За лаштунками Новорічного карнавалу Каті Осадчої: 1000 кг снігу та 40 ящиків шампанського

Сайт 1plus1.ua дізнався цікаві подробиці про зйомки унікального святкового концерту Світське життя. Новорічний карнавал, який глядачі побачать в перший день 2016 р. в ефірі 1+1.

Поделиться:

Телеканал 1+1 готує вишукані подарунки для своїх глядачів до новорічних свят! Сайт 1plus1.ua дізнався цікаві подробиці про зйомки унікального святкового концерту "Світське життя. Новорічний карнавал", який можна побачити в перший день 2016.

Прихильників каналу очікує дуже феєричне шоу. Телевізійна зйомка Новорічного карнавалу від "Світського життя" пройшла з розмахом.  Якщо влітку, під час святкування десятиріччя програми, сцену звели прямо на березі Дніпра, то в цей раз місце дії перенесли в казковий зимовий ліс, створений в павільйоні кіностудії ім. Довженка.

Творці проекту приклали максимум зусиль і зробили все можливе, щоб телеглядачі побачили кадри, які здивують, від яких хочеться затримати подих. Особливу увагу приділили декораціям, костюмам та загальній атмосфері на майданчику – саме вона повинна передаватися навіть через телевізійні екрани.

Режисерська команда погодилася розкрити деякі таємниці, щоб заохочувати українців до перегляду. Отже, як створювалась краса та справжній Новий рік під час зйомок?

Для цього знадобилася фура живих карпатських смерек, тонна снігу, три тисячі метрів сяючих гірлянд, 40 ящиків справжнього шампанського (а не лимонаду, як на "вогниках" зазвичай), три сотні артистів масовки, 600 нарядів для балету й зірки першої величини!

На телеглядачів чекає багато дивовижних номерів, під час яких яскраві українські артисти постануть в несподіваних образах. При цьому, вони прибуватимуть на сцену самим незвичайним чином: Світлана Лобода прилетить на гелікоптері, Потап і Настя приземляться на літаючій тарілці, група "ТІК" запряже собак, а Віра Брежнєва приїде на казковій кареті.

Яким чином інші зірки доберуться на Новорічний карнавал Катерини Осадчої?

Дивись 1 січня на 1+1. Тільки улюблені хіти, тільки найпопулярніші артисти і справжні емоції! 

Новости по теме