Завідувач дитячого садка покинув проект "Джентльменський набір"

Завідувач дитячого садка покинув проект "Джентльменський набір"

За підсумками тижня залишити Школу джентльменів довелося Олександру Горбачову, 23 роки.

Поделиться:

За підсумками тижня залишити Школу джентльменів довелося Олександру Горбачову, 23 роки.

Олександр в сім років став сиротою. Щасливого і безтурботного дитинства хлопець був позбавлений. Зараз Саша працює завідувачем дитячого садка "Танюшка", в селищі Танюшівка Луганській області. Професію Олександр вибрав не випадково. Своїм вихованцям він хоче дати те, чого сам був позбавлений в дитинстві - батьківське тепло і турботу.

Зараз головною людиною в житті Сашка є його наречена Галина. Вона теж педагог. Саме заради коханої Олександр вирішив брати участь у проекті "Джентльменський набір":

Я хочу змінити в собі свою слабину в характері, стати більш дорослим чоловіком, який буде здатний захистити свою родину. Я хочу навчитися досягати тієї мети, яку я поставив перед собою. І не звертати з того шляху, який приведе мене до мети.

Протягом участі в проекті Олександр проявив себе як хороший товариш і гідний учень. Але на вирішальному іспиті Саша не зміг опанувати своїм хвилюванням і провалив атестацію.

Справжній джентльмен повинен володіти лідерськими якостями. У Олександра організаторських здібностей не вистачало. Саме тому сором'язливість і невпевненість заважала хлопцю виконувати завдання ефективніше. Це основна причина його програшу, - говорить Ігор Шевченко, заступник директора з наукових питань Школи джентльменів.

Олександру не вистачало внутрішнього стрижня, чоловічого напору. Безумовно, Школа джентльменів допомогла йому розкритися і стати сильнішим. Однак свій час Олександр вичерпав на проекті, і це було помітно на іспиті. Хоча, як мені здається, він покинув проект переможцем для себе, - говорить Наталя Адаменко, директор Школи джентльменів.

Олександр завжди був сентиментальним. Тому після оголошення результатів, він не стримував свої емоції. Більшість хлопців були засмучені таким рішенням викладачів, і прощання з Олександром можна назвати самим слізним.

Тепер на проекті учасників залишилося шестеро. Перспектива залишання Школи нагнітає атмосферу. Адже в кожного з них є можливість дійти до фіналу. Проте переможець буде один, і він сам вибере приз - гроші (200 тисяч гривень) або перспективне навчання в одному з кращих європейських університетів.

Вже 5 грудня о 20:00 на телеканалі "1+1" ми зможемо дізнатися, як учасники Школи джентльменів реагують на пустощі маленьких дітей і оголене жіноче тіло.