Житловий комплекс Оптимісто як нова філософія будівництва

Житловий комплекс Оптимісто як нова філософія будівництва

Дізнавайтеся про особливості комфортного житлового комплексу.

Поделиться:

Про особливості житлового комплексу Оптимісто та його значення в групі компаній Smile Development в формуванні місії і філософії ЖК в ході прес-конференції розповіли засновник групи і топ-менеджмент.

Засновник ГК Smile Development Андрій Журжій розповів про етапи формування бізнесу. Він підкреслив, що за 2 роки було побудовано і введено в експлуатацію 9 комерційних об'єктів. Довгострокова мета компанії: за наступних 5 років довести показник здачі експлуатації до 100 комерційних об'єктів у рік.

При цьому важливою особливістю є той факт, що група здійснює весь цикл будівельних робіт: від вибору ділянки, отримання погоджувальної документації та розробки проекту до будівельної реалізації проекту. «Ми забезпечуємо весь цикл створення об'єкта і не залежимо від субпідрядних організацій. Компанія має можливіть, як фінансово, так і за рахунок людського потенціалу реалізувати об'єкти будь-якої складності. Це дозволяє нам підтримувати хороші темпи будівництва», — підкреслив Андрій Журжій.

Він також додав, що Smile Development є підрозділом фінансової групи Інвестиційні партнери, що управляє портфелем вартістю в 17 млрд грн, що дає можливість забезпечувати будівництво фінансами в необхідному обсязі.

У свою чергу керівник відділу продажів ЖК Оптимісто Ольга Щербакова розповіла про особливості комплексу: ЖК знаходиться всього в 3-х кілометрах від метро Теремки. При цьому територія комплексу закрита від сторонніх відвідувачів, а вхід здійснюється завдяки картковій системі. «І все це за доступною ціною — від 11500 грн / м кв», — підкреслила Ольга.

«Девіз нашого забудовника: «Будуємо з посмішкою!». Це означає, що ми хочемо, щоб жителі комплексу були енергійні, позитивні і мали можливість радіти тому, що знаходиться навколо них», — сказала керівник відділу продажів.

Продажі від 1 до 4-кімнатних квартир стартували з 2 квітня. Забудовник обіцяє, що крім продажу типових квадратних метрів, потенційним покупцям будуть запропоновані і дизайнерські рішення. Родзинкою комплексу, є наявність дворівневих квартир, з грамотними ергономічними плануваннями.

«Особливість комплексу, — додала керівник служби замовника Юлія Носенко, — є наявність індивідуального опалення. У кожній квартирі буде встановлено двоконтурні котли потужністю 24 кВт, які забезпечать і тепло, і гаряче водопостачання». Це позитивно відображається на вартості послуг ЖКГ.

Також Юлія розповіла, що для дітей самих різних вікових груп всередині комплексу існує ціла продумана інфраструктура. Це і власний садок, і бігові доріжки по всьому периметру ЖК, і дитячі, спортивні майданчики з урахуванням інтересів дітей різного віку. Для батьків наявність такої інфраструктури також є перевагою, оскільки діти завжди будуть перебувати на безпечній території в зоні досяжності.

«Я несу персональну відповідальність за те, що ці об'єкти будуть побудовані і передані покупцям. Я особисто підписую гарантію виконання обіцяних зобов'язань з кожним покупцем квартири ЖК Оптимісто. Це те, що у нас в компанії називається «гарантія від власника», — додав Андрій Журжій.

Новости по теме