Катю Осадчу заскочили у РАЦСі (відео)

Ведуча Світського життя зізналася, що надихалася програмою Чотири весілля.

Поделиться:

Сьогодні, 18 квітня о 21.00 на телеканалі 1+1 стартує довгоочікуваний другий сезон файної патріотичної комедії Останній Москаль.

У другому сезоні творча команда серіалу підготувала багато сюрпризів для глядача. У рідне село повертається батько Валери Дмитро. За сюжетом він не був у рідному селі 20 років  і його приїзд стане подією для Великих Вуйок.

Разом з Дмитром, у колоритне карпатське село повернеться мати москаля Валери Анна, роль якої виконала відома українська актриса, Роксолана українського кіно Ольга Сумська. Також, у другому Останнього москаля з'являться нові персонажі – сільська продавщиця (Лілія Ребрик) і працівниця РАГСу Василина Пшепіхульська (Катерина Осадча).

"У серіалі Останній Москаль я виконала епізодичну роль працівниці РАГСу Василини Пшепіхульської. Працівниці РАГСу – це жінки із своєрідними зачісками. Тому я пропонувала стилістам зробити ще пишнішу зачіску. Для мене це був цінний досвід і я поставилась до роботи із великою відповідальністю. У день, коли знімалась сцена, також були задіяні Володимир Ніколаєнко, Юрій Горбунов і Наталія Корецька. Мені було цікаво спостерігати за роботою професійних акторів", - поділилась своїми враженнями Катерина Осадча.

Уже сьогодні у прем'єрній серії Останнього москаля глядачі побачать, які зміни відбулись у Великих Вуйках, як склались стосунки москаля Валери і шкільної вчительки Ксенії.

Як повідомлялось раніше, у рідне село приїде мій батько Дмитро і почне усіляко втручатись у життя Валери. Йому не сподобається особистий вибір свого сина, шкільна вчителька Ксенія. У другому сезоні Валера і Ксенія почнуть будувати свої стосунки, які вийдуть на новий рівень, - розповідає Ігор Скрипко.

Сценаристом у другому сезоні виступив Микола Куцик, режисер – Семен Горов. Головні ролі улюблених персонажів виконали Ігор Скрипко (москаль Валєра), Юрій Горбунов (дядько Іван), Володимир Горянський (голова селищної ради), Галина Безрук (вчителька Ксенія і перше кохання москаля Валєри), Ольга Сумська (Анна), Назар Задніпровський (Штефко).