“Їхні мрії не лише для них, вони працюватимуть для багатьох з нас”: новий проєкт на “1+1 Україна” “Пісня мого життя” матиме благодійну рубрику “Мрія заради життя”

Пісня мого життя
Щонеділі

Ініціаторка благодійної рубрики – співачка Марта Липчей, пісня якої стала саунтреком всього телепроєкту.

Поделиться:

3 березня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра української адаптації найпопулярнішого розважального проєкту Фінляндії “Song Of My Life”, який збирає частку перегляду в понад 40%. Проєкт під назвою “Пісня мого життя” буде виходити щонеділі о 21:00. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гості та телеглядачі будуть намагатися відгадати, чия історія захована під загаданою піснею. Зірки розкажуть ексклюзивні та зворушливі подробиці свого життя, поділяться болем, радістю, перемогами та падіннями. А кожен глядач зможе знайти підтримку і пригадати пісню, яка стала саундтреком його власного життя.  

Саундтреком самої програми “Пісня мого життя” стала пісня “Говори” співачки Марти Липчей, і саме завдяки ініціативі Марти в проєкті зʼявилася особлива благодійна рубрика під назвою “Мрія заради життя”. В ній на телеглядачів чекає 10 окремих історій про звичайних людей, які надихають всю Україну. Це історії військових, волонтерів, психологів, а також людей, які були на фронті чи  бачили війну на власні очі. 

“Проект «Мрія заради життя» про українців, вчинки яких  сколихнули всю нашу країну. Це звичайні люди, які пройшли через важкі випробування під час війни, але в кожного з них є мрія, віру в яку вони не втратили. І наша головна мета не лише говорити про людей, які щиро захоплюють, а зробити все від нас залежне, щоб підтримати їх на шляху до здійснення мрії. І, забігаючи наперед, можу сказати, що їхні мрії не лише для них, вони працюватимуть для багатьох з нас, для всієї країни”, - каже Марта Липчей. 

В першій програмі глядачі побачать історію блогерів YouTube-каналу “Хащі”, які до повномасштабного вторгнення показували найвіддаленіші села та розповідали історію різних регіонів України. Під час вторгнення вони перекваліфікувалися у спецкорів і почали показувати наслідки російської агресії. Вони знімали репортаж у Бахмуті за декілька днів до того, як це місто закрили для волонтерів. 

В кожному епізоді Марта Липчей та ведуча проєкту Катерина Осадча за підтримки мецената Андрія Мацоли роблять конкретні справи для героїв рубрики – і для них це часто справжні маленькі дива, які допомагають здійснити їхні мрії.  

“Зараз важливо підтримувати і допомагати людям, які мають неймовірні ініціативи. Ми хочемо показати приклад і займатися допомогою, адже ми бачимо, що люди втомлюються і можуть зневіритися. Завдяки підтримці Андрія Мацоли в нашій благодійній рубриці ми можемо робити гарні справи не тільки для однієї людини, а допомагати сотням тисяч українців через сучасних героїв”, - каже Катерина Осадча. 

Нагадаємо, ведучою проєкту стала Катерина Осадча, яка від початку повномасштабного вторгнення займається пошуком зниклих українців у проєкті “Знайти своїх”. Ведуча в ексклюзивному інтерв’ю сайту 1+1 поділилась, що думає про підтримку України від Фінляндії, яка пісня є саундтреком її першої закоханості та що слухає зараз.

Дивіться прем’єру “Пісні мого життя” 3 березня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новости по теме