“Обіцяю, що заради вашого весілля я поновлю “Світське життя”: у проєкті “Пісня мого життя” на “1+1 Україна” Катя Осадча пообіцяла герою повернення улюбленого мільйонами проєкта

Пісня мого життя
21:00
каждое воскресенье

У четвертому епізоді проєкту "Пісня мого життя" на каналі "1+1 Україна" ведуча Катерина Осадча зробила вражаючу обіцянку, а Наталка Денисенко відкрила свою історію кохання.

Поделиться:

В неділю на телеканалі “1+1 Україна” показали четвертий епізод проєкту “Пісня мого життя” із ведучою Катериною Осадчою. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені.

В четвертому епізоді з’явилися гімнастка, олімпійська чемпіонка Ганна Різатдінова, співак MELOVIN, акторка Наталка Денисенко та ведучий “Голосу країни” Юрій Горбунов. 

Акторка Наталка Денисенко розповіла, що коли чує пісню “Гуцулка Ксеня” - одразу згадує свого чоловіка Андрія Федінчика, який з початком повномасштабного вторгнення боронить країну у лавах ЗСУ. 

“Коли я чую “Гуцулку Ксеню”, я одразу думаю про свого чоловіка. В 2015 році ми з Андрієм знімалися в одному з серіалів, де його персонаж співав моєму серенади під вікном. Це була саме пісня “Гуцулка Ксеня”. Одного разу дивлячись на нього я подумала, що саме такий чоловік як Андрій мені потрібен. Звісно не саме він, бо він, як виявилось, був півроку як одружений на іншій дівчині. Мені був потрібен хлопець, який би був схожого на нього. Так вийшло, що через деякий час ми закохалися один в одного і одружилися. Сьогодні я прийшла на ефір в сукні, яку одягала на наше 4 весілля, адже у нас є традиція, ми з чоловіком кожну річницю справляємо як весілля. У 2022 році ми планували відзначити п’яту і знову зробити пишне гуляння, але на жаль повномасштабна війна змінила  наші плани і мій чоловік зараз в ЗСУ. Я дуже за ним сумую”, - каже Наталка Денисенко. 

Акторка не змогла стримати емоцій під час розповіді і розчулилась прямо в ефірі. Наталку підтримала ведуча проєкту Катерина Осадча і сказала, що задля неї зробить особливий крок.

“Обіцяю, що задля вашого п’ятого весілля я поновлю “Світське життя”, аби зняти ваше 5, і 6, і 7 весілля”, - каже Катерина Осадча. 

Розповіла про своє перше, невзаємне кохання гімнастка та олімпійська чемпіонка Ганна Різатдінова. Спортсменка загадала пісню американської співачки Lana Del Ray - “Summertime Sadness”. 

“Коли мені було 22 роки, в мене був роман зі спортом. Тренування займали усе моє життя, адже я готувалася до Олімпіади. Я навіть сказала собі, що якщо повернусь з Ріо-де-Жанейро без медалі, то я не бачу сенсу в моєму житті. Про кохання я навіть не думала в той момент, але подруга мене познайомила з хлопцем, в якого я закохалася до безпам’ятства. Навіть сьогодні я іноді про нього згадую. На жаль, це було не взаємно. Кожного дня, близько 10 вечора я виходила із спортзала із хвостом, червоним обличчям і у спортивному костюмі. Я не доглядала за собою, адже в моєму житті була тільки 1 мета - медаль. Йому потрібна була красива, засмагла дівчина і він обрав іншу. Для мене це був удар. Я думала: ну як таке могла статися, я ж Ганна Різатдінова. Це був наче програш на змаганні”, - каже Ганна Різатдінова. 

Після того у спортсменки з’явилися комплекси через зовнішний вигляд.

“Через цю історію в мене з’явилися комплекси. Я вважала, що я некрасива, просто ніяка. У спорті в мене не було подруг, батькам про таке не розповіси і тому я вмикала у навушниках пісню Lana Del Rey - “Summertime Sadness”, їхала до спортзали і начебто відлітала кудись. Хочу сказати зараз усім дівчатам: якщо чоловік обирає вас за зовнішністю - це не ваш чоловік”, - каже Ганна. 

Нагадаємо, в проєкті “Пісня мого життя” взяли участь ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, актор Артемій Єгоров, акторка і телеведуча Ксенія Мішина, співачка Оля Полякова, тренер “Голосу країни” та продюсер Іван Клименко, співачка Наталя Могилевська, спортсмен Жан Беленюк, оборонець Маріуполя Михайло Діанов, гімнастка Ганна Різатдінова і багато інших. Також, під час ефірів в студії з’являться молоді сучасні виконавці, які встигли завоювати любов українців. Так під час проєкту на сцені заспіває співачка Лілу45, фіналіст “Голосу країни-11” і військовослужбовець Давід Маскіса, співачка INGRID, блогер Влад Шериф, Otoy, Phil IT і багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов у проєкті “Пісня мого життя” розповів, як композиція Ірини Білик допомогла йому розпочати кар’єру на телебаченні

Дистриб'ютором цього форматного проєкту є компанія ITV Studios. Виробництвом проєкту займатиметься команда 1+1 media Big Brave Events на чолі з продюсером Володимиром Завадюком. Партнер проєкту - FILM.UA.

Саундтреком самої програми “Пісня мого життя” стала пісня “Говори” співачки Марти Липчей, і саме завдяки ініціативі Марти в проєкті зʼявилася особлива благодійна рубрика під назвою “Мрія заради життя”. В ній на телеглядачів чекає 10 окремих історій про звичайних людей, які надихають всю Україну. Це історії військових, волонтерів, психологів, а також людей, які були на фронті чи  бачили війну на власні очі. В кожному епізоді Марта Липчей та ведуча проєкту Катерина Осадча за підтримки мецената Андрія Мацоли роблять конкретні справи для героїв рубрики – і для них це часто справжні маленькі дива, які допомагають здійснити їхні мрії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: яка ви композиція з проєкту "Пісня мого життя"

Дивіться “Пісню мого життя” щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новости по теме