Оля Полякова у проєкті “Пісня мого життя” розповіла, як композиція Ірини Білик допомогла їй зустріти перше кохання

Пісня мого життя
Щонеділі
Оля Полякова пригадала романтичну історію дитинства у проєкті "Пісня мого життя"

Під час програми "Пісня мого життя" Оля Полякова поділилась романтичною історією дитинства.

Поделиться:

В ефірі телеканалу “1+1 Україна” – другий випуск проєкту Пісня мого життя, за правилами якого зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені.

Пісню “Ти мій” Ірини Білики загадала Оля Полякова. У 15 років вона була палкою прихильницею співачки.

“Коли вона з’явилася, для мене це була революція. Слухання української музики для мене почалося саме з Ірини Білик. Вона з’явилася, як суперікона. Збирала стадіони. До неї на сцені співали мастодонти, а тут – Іра Білик з пронизливими жіночими текстами про любов. Звісно, що я була її фанаткою. Я коли кажу Ірі, що була її прихильницею, вона відповідає: “Ти про це мовчи, бо ти жінка не дуже молода, а я, виходить, ще не молодіша”. 

Оля Полякова

Саме під час автограф-сесії після концерту Ірини Білик у Вінниці в житті Олі сталася романтична історія:

“Ми стояли декілька годин у великій черзі. Зі мною познайомився хлопчик. Я все ж таки підійшла до Іри, вона дала мені свій автограф. Дуже добре пам’ятаю, що було написано: “Олі, від мене на все добре. Ірина Білик”. Я повісила цей плакат у себе в кімнаті. Цей хлопчик проводжав мене додому, до мого під’їзду. Він забув взяти у мене номер телефону, тому приходив у мій двір, щоб мене там зустріти. Місяців зо два йому не вдавалося мене зустріти. Врешті він придумав таку тему: взяв магнітофон і десь о 23:00, коли вже всі були вдома, нікого не було у дворі, увімкнув цю пісню. Я почула “Ти мій” і, звісно, відкрила вікно і подивилася, звідки вона звучить. Я спустилася вниз. І в нас продовжилася дружба, спілкування”.

Дивіться проєкт “Пісня мого життя” щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новости по теме