Прем’єра “Пісні мого життя” на “1+1 Україна”: Катерина Осадча пригадала, як у 14 років приймала доленосне рішення щодо своєї модельної кар’єри

Пісня мого життя
Щонеділі
Коли прем’єра "Пісня мого життя" на "1+1 Україна"

"Пісня мого життя": коли прем'єра та яка доленосна композиція ведучої проєкту Катерини Осадчої.

Поделиться:

3 березня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра першого сезону української адаптації найпопулярнішого розважального проєкту Фінляндії “Song Of My Life”, який збирає частку перегляду в понад 40%. Проєкт під назвою “Пісня мого життя” буде виходити щонеділі о 21:00. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гості та телеглядачі будуть намагатися відгадати, чия історія захована під загаданою піснею. Зірки розкажуть ексклюзивні та зворушливі подробиці свого життя, які ніхто ніколи не чув до цього моменту, поділяться болем, радістю, перемогами та падіннями. А кожен глядач зможе знайти підтримку і пригадати пісню, яка стала саундтреком його власного життя.

Ведучою проєкту стала Катерина Осадча, яка від початку повномасштабного вторгнення займається пошуком зниклих українців. Ведуча поділилась, що вважає своєю доленосною піснею трек Ірини Білик — “Так просто”.

“Коли мені було 14 років, я працювала манекенницею в Києві і брала участь у найпопулярнішому конкурсі серед моделей «Чорна перлина». Зараз навіть немає з чим його порівняти, це було приблизно як номінація на “Оскар”, тільки для моделей. Я була однією з тих, кому пророкували перемогу. Але коли репетиції були вже в самому розпалі, мені прийшло запрошення від японської модельної агенції. Виявилося, що я пройшла відбір і треба було летіти до Японії ще до того, як відбудеться фінал конкурсу. В той момент я стояла на роздоріжжі і не знала, куди рухатись далі - до перемоги і визнання в Україні, чи контракту і невідомісті в Японії. Тоді ми репетирували один з виходів на подіум під пісню Білик «Так просто». Зараз і все моє життя ця пісня асоціюється з непростим рішенням. Конкурс я залишила і полетіла в Японію. Звісно, це докорінно змінило моє життя. Далі був контракт з модельною агенцією в Парижі і усвідомлення, чого хочу насправді. В нашому новому проекті «Пісня мого життя» на “1+1 Україна” відомі українці будуть згадувати свої пісні, що асоціюються з важливими подіями, тож готуємося дізнаватися багато цікавого”, — каже Катерина Осадча.

Катерина Осадча

Катерина Осадча про проєкт "Пісня мого життя"

Нагадаємо, проєкт виходить за підтримки “Першої приватної броварні”. Дистриб'ютором цього форматного проєкту є компанія ITV Studios. Виробництвом проєкту займатиметься команда 1+1 media Big Brave Events на чолі з продюсером Володимиром Завадюком. Партнер проєкту - Film.ua.

2022 року в Україні та Фінляндії вийшов спешл-епізод проєкту “Song Of My Life”, який транслювався в двох країнах одночасно. Цей випуск був присвячений Україні. В проєкті взяли участь ведучий Тімур Мірошниченко, співачка та тренерка “Голосу країни” DOROFEEVA, лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя та подружжя спортсменів, які є національною гордістю, — Михайло Романчук та Марина Бех.

Хто з зірок цього разу розкриватиме власні секрети, дивіться 3 березня на телеканалі “1+1 Україна”.

Новости по теме