Команда Поверніть мені красу здійснила заповітну мрію учасниці стати кондитером

Експерти допомогли жінці почати життя заново.

Поделиться:

Сьогодні глядачі 1+1 побачили новий випуск проекту Поверніть мені красу. Героїнею стала 42-річна Вікторія Куртушан, яка народилась з невусом - великою пігментованою плямою на обличчі, вкритою волоссям. Крім того, у жінки різний розмір молочних залоз. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти Поверніть мені красу подарували учасниці «нове обличчя» (до і після)

Ще після народження вона перенесла п’ять невдалих операцій, а у шкільні часи через вроджений дефект однокласники не сприймали та дражнили Вікторію. Постійні насмішки дітей порушили психологічний стан жінки, через що вона закрилася у собі і впродовж багатьох років майже не виходила на вулицю.

Я почуваюся не так, як виглядаю. Я мрію піти на роботу, стати кондитером, але не можу зробити цього через свій дефект, - зізналася Вікторія. 

Команда спасіння вирішила допомогти жінці повернути красу та подолати комплекси. Першим за справу взявся лікар Ростислав ВаліхновськийleaderContent. Лікар назначив жінці комплекс обстежень, який допоможе знайти методи видалення великої плями та проведення операції молочних залоз. 

«У Вікторії виявлено темно-коричневу доброякісну пухлину. У випадку Віки навіть після численних лазерних операцій пухлина продовжуватиме рости, тому потрібна пересадка шкіри. Щодо молочних залоз, вони абсолютно здорові, тому потрібно лише зробити їх однаковими за розміром та формою», - стверджує Ростислав.  

Операція жінки пройшла успішно, і до справи взялася психолог Олена Любченко. Психолог допоможе Вікторії позбутися тягарів минулого і навчитися жити заново. Під час розмови учасниця зізналася, що з дитинства пам’ятає, як батько часто пив, кричав та навіть бив її. 

Дитинство відобразилося на ній, її стилі життя та самооцінці. У неї є комплекс, пов’язаний зі стосунками, тому що найголовніший в її житті чоловік сформулював такий образ себе. 

Нині батько Віки хворіє, донька за ним доглядає, хоча він не виконав свій батьківський обов’язок.

«На жаль, тато Віки у важкому стані, і вона не може з’ясувати з ним стосунків. Всі образи, які назбиралися за стільки років, перетворилися у величезну крижану брилу, яку потрібно розтопити», - зауважує Олена Любченко. 

Олена Любченко підготувала для Віки спеціальне завдання - зруйнувати крижану брилу, адже це допоможе їй звільнити серце від давніх образ і пробачити батька. 

Тим часом експерт Анна Буткевич підготувала комплекс завдання для майбутнього перевтіленя Віки. Анна запропонувала Вікторії компекс спортивних навантажень, які допоможуть зменшити вагу і тримати себе у формі. Окрім фізичних вправ, експерт розробила для Віки систему правильного харчування, що не лише сприятиме схудненню, а й зміцнить її організм в період реабілітації. Віка та Анна спекли разом дієтичне печиво і згодом продали його у кав’ярні. Випічка Віки сподобалась гостям, і їй запропонували роботу. 

Наприкінці програми дизайнер Андре Тан навчив учасницю, як правильно одягатися, аби залишатися красивою та стильною. Речі в смужку, стильні джинси, туфлі на підборах та яскраві аксесуари - Віка змінилася на очах! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти Поверніть мені красу врятували жінку, що пережила онкологічне захворювання