Гості Право на владу Аваков та Яресько обговорять найбільш актуальні теми цього тижня

Гості Право на владу Аваков та Яресько обговорять найбільш актуальні теми цього тижня

Темою сьогоднішнього ефіру ток-шоу "Право на владу" стане "Випробування розбратом-2" 

Поделиться:

Темою сьогоднішнього ефіру ток-шоу "Право на владу" стане "Випробування розбратом-2".

Разом з усією країною у прямому ефірі "Права на владу" запрошені до студії гості обговорюватимуть найбільш актуальні теми цього тижня.

Чи зможе коаліція зберегти єдність для прийняття одного з найважливіших нині рішень щодо бюджету на наступний рік? Як розбрат та незгоди у владі можуть вплинути на подальші події в країні? На ці та інші питання у студії ток-шоу спробують відповісти міністри Арсен Аваков та Наталія Яресько.

Зокрема, Голова МВС Арсен Аваков разом з експертами прокоментує найгарячішу тему останніх днів – скандал у Раді Реформ. Міністр також розповість про перші результати впровадження реформи МВС, а також торкнеться теми добровольчих батальйонів.

Друга частина програми буде присвячена обговоренню результатів засідання Верховної Ради щодо бюджету-2016. Голова МінФіну Наталія Яресько в ефірі ток-шоу спробує відповісти на запитання про те, як Україна завершить рік, що минає, та що чекатиме на українців у наступному році?

На ці та інші питання відповідатимуть гості програми, щоб довести, що вони дійсно мають право на владу. Дивіться "Право на владу" щочетверга о 22:00 на телеканалі 1+1.

Свої запитання глядачі також можуть ставити на сайті проекту http://pravonavladu.tsn.ua/