Чому донька Андрія П’ятова дражнить батька символікою «Динамо»

Донька відомого українського футболіста Андрія П’ятова прийшла на «Розсміши коміка. Діти».

Поделиться:

Сьогодні о 20:20 у гумористичному шоу «Розсміши коміка. Діти» маленькі гумористи продовжать смішити і вигравати гроші у коміків.

Так син найсильнішої людини України Василя Вірастюка вже «вибив» із Володимира Зеленського та Євгена Кошового 50 тисяч гривеньСин Василя Вірастюка «вибив» із Зеленського та Кошового 50 тис. грн. Для цього хлопчик сумлінно готувався заздалегідь.

У другому сезоні гумористичного шоу смішити відомих коміків прийде також донька воротаря донецького «Шахтаря» Андрія П’ятова – Дарія. Дівчинка розповість, чому дражнить батька, який грає за донецький «Шахтар» символікою київського «Динамо».

Коли тато мене повчає, я ніколи на нього не ображаюся. Я просто ходжу в квартирі у шарфі «Динамо» Київ.

Це зізнання юної гумористки довело до сліз акторів студії «Квартал 95» Володимира Зеленського та Євгена Кошового. 

Дівчинка сама вирішила брати участь в шоу, і в цьому її підтримали батьки – мама Юлія і тато Андрій.

Більшість жартів були про мене і про футбол в цілому, придумували, до речі, всією сім'єю за кілька днів до зйомок, – розповів голкіпер «Шахтаря». – На жаль, на самому записі програми я присутнім не зміг, в цей день у мене була гра, тому в залі Дашу підтримувала дружина.

За кілька годин до ефіру випуску на «1+1» Андрій Пятов відкрив таємницю і розповів найулюбленішу жарт про себе самого у виконанні дочки:

Мого тата впізнають не тому, що він знаменитий, а тому що, коли він виходить з під'їзду, він голосно кричить: «Ану вийшли!».

За словами П'ятова, у його дочки не було головної мети виграти грошовий приз у Володимира Зеленського та Євгена Кошового, їй було важливо проявити свої акторські здібності:

Даші сподобалося її нове амплуа, вона була вже одного разу ведучою, і може своє майбутнє якраз пов'яже з телебаченням. Сподіваюся, хлопці зі студії «Квартал 95» звернуть на неї увагу, і, може, ще кудись запросять.

До речі, Пятов зізнався, що ще перед грою його дочка пообіцяла, що всі виграні гроші витратить на благодійність.

Чи вдалося доньці П’ятова заробити гроші на жартові про зіркового татуся, дивіться вже сьогодні о 20:20 на телеканалі «1+1».