Діти забрали у Зеленського та Кошового півмільйона гривень

Актори студії «Квартал 95» розповіли, як з їхньої студії винесли 560 тис. грн.

Поделиться:

Уже в п'ятницю, 3 березня, о 20:20 на телеканалі «1+1» стартує другий сезон «Розсміши коміка. Діти». Маленькі гумористи продовжують смішити і вигравати гроші у коміків – акторів студії «Квартал 95» Володимира Зеленського та Євгена Кошового. Незмінна ведуча проекту – Настя Каменських.

У пошуках юних гумористів творча група проекту об'їхала всю Україну. Крім того, кастинг «Розсміши коміка. Діти 2» проходив і в сусідній Білорусі. У зйомках перших випусків нового сезону вже взяли участь 49 дітей.

Багатьом з них вдалося розсмішити Володимира Зеленського та Євгена Кошового та забрати зі студії 560 000 гривень. Один з учасників заради перемоги навіть зізнався на сцені у коханні до Саші, дочки Володимира Зеленського, яка брала участь в минулому сезоні.

Цікаво, що в нових випусках також можна буде побачити нащадків українських знаменитостей, і вже в першій програмі глядачів та коміків чекає зірковий сюрприз.

Нагадаємо, в минулому сезоні «Розсміши коміка. Діти» взяла участь дочка Євгена Кошового – Варвара, яка нещодавно виграла престижний конкурс з піснею Джамали «1944».

Побачивши дочку на сцені, батько вирішив поступитися своїм кріслом Насті Каменських, аби суддівство було максимально справедливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий відверто розповів про стосунки у своїй сім'ї

Напередодні старту другого сезону Варя зізналася, що виграні 50 тис. грн передала в дитячий будинок. Новим учасникам дівчинка порадила не боятися і тримати себе в руках, щоб виграти головний приз.

Зазначимо, програма «Розсміши коміка. Діти» є власною розробкою студії «Квартал 95». У 2016 році проект переміг в номінації «Кращий український телевізійний формат» на престижній премії «Телетріумф 2016».