Ольга Фреймут розповіла, як її старша донька відреагувала на третю вагітність

Популярна телеведуча зізналась, що думає її донька Злата про третю дитину.

Поделиться:

 

Донька Фреймут викликала фурор жартами про маму (відео)11-річна донька телеведучої реаліті-шоу «На ножах 2» на телеканалі 1+1 Ольги Фреймут Злата Мітчелл виграла на «Розсміши коміка. Діти» значну суму грошей.

Читайте також: Донька Ольги Фреймут вразила схожістю з матір’ю (фото).

Під час виступу дівчинка проявила блискуче почуття гумору та артистичність.

У нас вдома дуже чисто. Мені іноді здається, що ми живемо в операційній. У дитинстві я навіть потайки від мами ходила за гаражі і торкалась грязюки, - пожартувала Злата.

Дотепні жарти про мамину роботу викликали бурю оплесків у залі і привели у захват ведучу проекту Настю Каменських.

Златі знадобилося всього 26 секунд, щоб розсмішити коміків Володимира Зеленського та Євгена Кошового і заробити свою першу тисячу гривень. Проте смілива дівчинка не зупинилася на цьому.

В результаті, Злата посіла друге місце на проекті і отримала 20 000 грн, які збирається витратити разом з мамою. Дівчинка зізнається, що жарти їй також допомагала писати Ольга Фреймут.

Телеведуча в свою чергу розповіла, що її дочка не втрачає можливості пожартувати в будь-якій ситуації, і поділилася кумедним випадком з життя.

Коли Злата дізналася, що я при надії, то вона мило всміхнулася і сказала: «Я рада, що ти знайшла своє хобі - бути вагітною», - розповіла Ольга Фреймут.

Під час виступу на «Розсміши коміка. Діти» Злата розповіла, що мріє стати режисером-постановником хореографічних шоу. За лаштунками дівчинку підтримувала бабуся. Ольга Фреймут в цей час перебувала на зйомках проекту «На ножах 2».

Нагадаємо, не так давно Донька Фреймут станцювала запальний хіп-хоп просто посеред ресторану (відео).