Акторка Анна Кошмал розповіла, як досягти гармонії в особистому і професійному житті

Зірка серіалів «Свати» і «Хазяйка» розповіла, як їй вдається успішно поєднувати кар'єру та особисте життя.

Поделиться:

Вже 28 листопада о 21:00 на телеканалі «1+1» стартує 12-серійна комедія «Село на мільйон».

Це історія про трьох кузенів, яким дідусь Юхим Кібець заповів мільйон євро. Однак молоді люди мають виконати його умову: онуки повинні на рік переїхати зі своїх міст до маленького села на Західній Україні.

Роль онуки Каті, яка разом зі своїми кузенами «полює» на спадок, виконала Анна Кошмал. Українські глядачі вже встигли полюбити молоду акторку за серіали «Свати» і «Хазяйка».

Анні Кошмал вдається зніматися в серіалах, підтримувати себе в ідеальній форміАнна Кошмал поділилася секретами стрункої фігури та навіть активно відпочивати. Акторка розповіла, як досягти гармонії в особистому і професійному житті.

Чи не заважає особистому життю напружений графік зйомок?

– Я намагаюся зберігати баланс у всьому. Так що, і в роботі, і в особистому житті відчуваю гармонію.

Багато молодих акторок думають, що кохання може заважати кар'єрі. Що ви думаєте з цього приводу?

– Навпаки, вважаю, що правильні стосунки допомагають – надихають, мотивують. Це ж важливо для нашої професії.

Вас часто впізнають на вулиці? Чи не докучають вам шанувальники?

– Упізнають постійно, іноді анонімно роблять сюрпризи. Вдячна, коли люди поважають особистий простір, і мені приємна їх увага. Завжди намагаюся приділяти час шанувальникам. Разом з тим засмучуюсь, коли хтось починає показувати пальцями, хихотіти або голосно обговорювати мене. У такі моменти починаю відчувати себе двієчницею в школі.

Чи отримували ви незвичайний подарунок?

– Найбільш неочікуваний подарунок – це стрибок з парашутом. Я дуже люблю екстрим, тож такий презент мене приємно здивував. Це чудова перевірка, на що я здатна.

Що ще б хотіли спробувати?

– Звичайно стрибнути з більшої висоти, адже, спробувавши раз, хочеться перевершити свій результат. Ще я дуже люблю атракціони, які змушують серце битися частіше. На жаль, поки я не була в подібних місцях, однак ще все попереду.

Вам до душі активний відпочинок чи достатньо влаштуватися зручно вдома на дивані з улюбленою музикою, фільмом, книгою?

– Все залежить від фізичного і морального стану. Іноді мені хочеться на весь день залишитися вдома, увімкнути якийсь старий мюзикл або послухати музику улюблених Крістіни Агілери, Pink і зануритися в спогади. А іноді хочеться поїхати кудись, стрибнути з парашутом, зустрітися з друзями, покататися на велосипедах.

Читайте також, що спільного у Анни Кошмал з її героїнею та кого вона вважає своїм кумиром.

Кому дістанеться спадок та на що заради нього підуть головні герої, дивіться у серіалі «Село на мільйон» вже з 28 листопада о 21:00 з понеділка по четвер на телеканалі «1+1».