Коли з’явиться четвертий сезон «Шерлока»

У мережі обговорюють тизер до нового сезону «Шерлока».

Поделиться:

Після гучної прем’єри «Шерлок: Бридка наречена» глядачі з нетерпінням очікують, які нові сюрпризи і містичні таємниці підготують творці улюбленого серіалу.

Днями ж у мережі опублікували 15-секундний тизер до 4-го сезону «Шерлока». На відео Шерлок Холмс і доктор Джон Ватсон нерухомо сидять у затопленій водою кімнаті на Бейкер-стріт.

Це вже не гра», – саме таким коментарем супроводжується німа сцена ролика

Відомо, що новий сезон серіалу  про геніального детектива з’явиться на великих екранах 1 січня 2017 року. Фото зі знімального майданчика Шерлока уже сколихнули Мережу і викликали бурхливу реакцію глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих фільмів з Бенедиктом Камбербетчем

«Шерлок: Бридка наречена» – окремий фільм, який не пов’язаний за сюжетом із попередніми сезонами. Герої Бенедикта Камбербетча та Мартіна Фрімана опинилися у Лондоні кінця ХІХ століття. До детективів звернувся по допомогу Томас Ріколетті, дружина якого покінчила життя самогубством. Шерлок Холмс зі своїм напарником намагалися всіляко зупинити привид нареченої, яка блукала містом і жадала помсти.​

Нагадаємо, що канал 1+1 намагається допомагати українцям вивчати англійську за допомогою ТБ і транслював спеціальний епізод Шерлока мовою оригіналу.