Пародія на "Шерлока" від Квартал 95 стане серіалом

Пародія на "Шерлока" від Квартал 95 стане серіалом

Знімальна група працює над пародійним серіалом.

Поделиться:

Британський серіал про відомого на весь світ детектива не залишив байдужим нікого з тих, хто подивився бодай серію. Бенедикт Камбербетч і Мартін Фрімен – цю парочку полюбили мільйони глядачів. А поки британці знімають нові сезони, студія "Квартал 95" вдихнула нове життя в героїв відомого детективу.

У минулому році вони обмежилися лише пародією у "Вечірньому Києві", але вже цієї осені глядачів "1+1" чекає 12 повних серій.

 Холмса, як і раніше, грає Євген Кошовий, місіс Хадсон – Степан Казанін, а от Володимир Зеленський через зайнятість поступився роллю Ватсона Юрію Крапову. Його "нареченою" Мері стане Олена Кравець.

Особливою прикметою Шерлока від "Кварталу" стане його надмірна зацікавленість жінками. Глядачів чекають не тільки детективні історії, але й любовні пригоди. Сайту "Дуся" Кошовий розповів, що грати цього персонажа йому було нелегко:

"От коли Холмс курить трубку, і це знімають з двох різних точок по шість дублів, то я вже подумую над тим, щоб кинути палити. Це нестерпно. Доходить до того, що обличчя зеленіє.
Також, перебуваючи в перуці і сіточці по 12 годин на день, я мрію тільки про те, як би швидше все зняти. Сіточка тисне, і коли знімаєш перуку, відчуваєш приплив крові до голови – і розумієш, що день вдався.
Але найважче - це цілий день тримати щелепу опущеною вниз. Справа в тому, що у Камбербетча, м'яко кажучи, витягнуте підборіддя. Тому для правдоподібності образу мені доводиться постійно опускати нижню щелепу. Я вже ловлю себе на тому, що як тільки бачу дзеркало, відразу витягую підборіддя. Іноді, коли забуваю це робити, режисер підходить і каже мені: "це зараз був не Шерлок, а Женя Кошовий у перуці".